VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

KAMPEN UTSATT


(29.06.21) B-lagets kamp mot Lye er utsatt. En Lye-spiller som trente med laget på mandagens trening er påvist covidsmitte slik at hele laget er satt i karantene.

Etter over 20 måneder uten kamp var denne kampen etterlengtet for B-laget. Nå blir det trening i kveld før man tar ferie. Laget vil også ha noen frivillige økter i sommer på den såkalte "fotballskolen".
VAULEN B
UTS
LYE IL

29.06
Obos Cup – gruppespill
Vaulenbanen Tilskuere: –
Dommer: S A Johannessen (Hidra)
1. Jack Aguera


2. Magnus Torgersen


3. Magnus Kartevold


4. Øyvind Vollen


5. Espen Knudsen


6. Bendik Aarstad


7. Eirik Moen


8. Torbjørn Ankerheim


9. John Petter Gilje


10. Audrius Mirauskas


11. Alexander Nilsen Surdal


12. Christian Gramstad


13. Michael Sivertsen


14. Simon Sakkestad


15. Nils Ivar Arefjord


16. Sondre Bjøkne


17. Stian Lima


18. Andreas Svensen


19. Mikael Jensen

OM KAMPEN
Lye IL skal ned fra høyfjellet når de møter Vaulen B. Lyefjell holder til seks kilometer øst for kommunesenteret Bryne. Lye IL ble stifta i 1983, men er en klubb Vaulen vel aldri før har møtt på seniornivå? A-laget holder til i 6. divisjon.

Lye rykket opp fra 7. divisjon i 2014 og har holdt seg i 6. divisjon siden. I 2019 endte dem på 5. plass i 6. divisjon og Håvard Rosseland Johansen ble toppscorer med 21 mål på 16 kamper! Vaulen B holder til i samme divisjon slik at det ikke blir noen straffer i forkant av kampen.

Vaulen mangler John Herman Ås som jobber kveld. Morten Fløtre Solheim er bortreist, det samme er Eric Ordaz, Lars Petter Grønvigh og Jean André Gjelsten.

Dette er det aller første seniormøtet mellom Vaulen og Lye.

Av de nitten i troppen til Vaulen har elleve erfaring fra klubbens A-lag, mens ti har spilt aldersbestemt fotball for klubben. Seks av spillerne kommer fra 90-kullet til Vaulen!

Troppens snittalder er 32 år. Yngst er Jack Aguera på 26 år, eldste er Sondre Bjøkne på 43 år. 15 av 19 spillere er i alderssegmentet 29-34 år.

Trener Jarle Eike håper å videreføre en rekke med 12 kamper uten tap, etter at han i 2019 trente A-laget. Selve B-laget står med tre seire på rad, men disse kampene er altså tilbake fra oktober 2019.

Vaulen (4–4–2):MEDIA

Her kommer det link til video eller bilder fra kampen.

Kampfakta