VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

NYTT GODT SKIFT

(24.03.22) Vaulen B var lenge klart best, men slapp Våganes mer med i andre omgang. Når man først fikk ballen til å gå hang ikke divisjonskollegaen med på tempoet.

David Mølller ga de oransje ledelsen på et skudd fra returrommet før halvtimen. Henrik Lauvsnes måtte ta et straffespark to ganger og fikk til slutt godkjent 2-0-målet etter 39 minutter.

Våganes kom bedre med utover andre omgangen og skulle få sin redusering etter 77 minutter etter straffespark.

Kampen lå og vippet da Eivind Ankerheim blåste ballen oppunder nettaket til 3-1. Det var fortjent at Eivind fikk et mål da han også hadde et skudd vel over streken i første omgang.

3-1 seieren ga nok et fair bilde av kampen i det som var siste finpuss før cupkampen mot Madla 2 på onsdag.

VAULEN B 3–1
VÅGANES
David Møller
29 min

Henrik Lauvsnes (straffe)
39 min

77 min Våganes (straffe)
Eivind Ankerheim (Knudsen)
86 min

24.03
Treningskamp
Vaulenbanen
Tilskuere: 10 Dommer: Frode Kleppe (Tjensvoll)

28. Morten Nygård

27. Aleksander Berge <– 46 minutter (–> 82 minutter)
88

85. David Møller <– 63 minutter

0. Jan Phillip Beto Aartun <– 63 minutter

21. Eivind Ankerheim <– 46 minutter (–> 75 minutter)

87. Andreas Svensen –> 63 minutter

John Herman Ås skadet ankelen på kampen sist og er uaktuell denne uka. Håvard Nygård ble også skadd mot Jarl og måtte til sjekk etterpå. Torbjørn Ankerheim er syk og er også borte neste uke. Mads Isaksen er ute i 2-3 uker med brist i storetå. Bendik Aarstad kjenner det fortsatt i låret og venter til neste uke. Morten Fløtre Solheim er opptatt med jobb. Torsdager er en vanskelig dag med jobbing for flere og man har fått inn forfall fra Stian Lima, Morten Breivik og Magnus Torgersen. Man har også fått inn forfall fra Michael Sivertsen og Nils Ivar Arefjord, mens Jack Aguera er i England. Audrius Mirauskas er hjemme med barna. John Petter Gilje måtte melde forfall på kampdagen med sykdom.
Noen av spillerne ankommer også sent og starter på benken av den grunn.

Vaulen B (3–142): Tom Arne Bø Pedersen – Henrik Lauvsnes, Øyvind Vollen, Eirik Moen – Magnus Kartevold, Morten Nygård, Aleksander Berge, David Møller, Jan Phillip Beto Aartun – Eivind Ankerheim, Alexander Nilsen Surdal.

Første omgang
Vaulen B fortsatte i sin 3-5-2 med en dybdeholder på midten.

Kampens første sjanse tilfalt Vaulen etter syv minutter. Alexander Nilsen Surdal dro seg flott forbi et ledd før han fant spisspartner Eivind Ankerheim i boks, men skuddet ble reddet av keeper.
Returen gikk ut til David Møller som ble blåst av for offside.

Våganes kom til en gedigen sjanse etter 11 minutter da dem kom alene gjennom mot keeper, men Tom Arne Bø Pedersen var kjapt nede og reddet flott.

Magnus Kartevold skaffet Vaulen en corner etter 13 minutter. Morten Nygård slo inn på første stolpe til Alexander Nilsen Surdal som fikk sitt skudd reddet på strek. Et artig poeng var at man øvde inn dette trekket etter oppvarmingen.

Vaulen hadde ballen over streken etter 25 minutter da Eivind Ankerheims skudd ble klarert inne i mål, men dommeren fikk det ikke med seg!

Våganes var ofte på etterskudd i taklingene og lagde mange frispark, men det var Vaulen som fikk kampens første gule kort da Øyvind Vollen var for voldsom i en takling etter 26 minutter.

Vaulen tok ledelsen etter 29 minutter. Morten Nygård løftet et frispark inn i boks, Våganes headet ut til David Møller som skjøt på direkten. Ballen føyk inn nede til venstre. Fantastiske Dave har nå scoret i hver av sine fire siste B-kamper!

Morten Nygård hadde en flott frispilling av Eivind Ankerheim, skuddet gikk under en utrusende keeper, men også meteren tilside etter 32 minutter.

Øyvind Vollen gikk så i bakken etter en duell. Han fikk seg en trøkk i ribbeinet og måtte gi seg. Simon Sakkestad var allerede klar til å komme inn da Vollen ség av banen.

Morten Nygård fosset ned til i høyre i boks og ble felt. Soleklart straffe til Vaulen etter 38 minutter.

B-lagets straffekonge, Henrik Lauvsnes, steppet opp og satte straffen sikkert til høyre, men dommeren underkjente forsøket. Dommeren forklarte etterpå at en vaulenspiller hadde løpt inn i boksen før Lauvsnes skjøt.
Dermed måtte Henrik Lauvsnes steppe opp på nytt, men han beholdt roen og sendte ballen i motsatt hjørne til 2-0 ledelse.

Like før pause slo Morten Nygård inn et frispark fra høyre. Ballen ble nær fluktet inn av Alexander Nilsen Surdal, men Våganes fikk ut ballen til corner foran nesen til Aleksander Berge.

Dommeren blåste av omgangen før Vaulen fikk tatt corneren.

Andre omgang
Vaulen foretok seg et tribbelbytte i pausen. Inn kom Øystein Winsnes for Lauvsnes, Jean Andre Gjelsten for Berge og Espen Knudsen for Ankerheim.

Andre omgang var noe jevnere, men Alexander Nilsen Surdal hadde et skudd i stolpen etter at dommeren hadde blåst for offside etter 51 minutter. Man hadde også et par ufarlige cornere fra høyre ved Jean Andre Gjelsten etter 57 minutter.

Så en suser signert Morten Nygård som strøk utenfor stolpen etter 58 minutter.

Nytt trippelbytte for Vaulen etter 63 minutter. Andreas Svensen fikk omsider sin debut for Vaulen, samtidig kom også Eirik Haglund og Sondre Bjøkne inn. Ut gikk Møller, Aartun og Kartevold.

Stor sjanse til Vaulen etter 66 minutter. Jean Andre Gjelstens frispark ble stusset videre av Espen Knudsen. På andre stolpe ventet Alexander Nilsen Surdal, men han løftet skuddet høyt over fra skrå vinkel.

En feilpasning sendte Våganes alene gjennom for andre gang i kampen, men igjen var keeper Tom Arne Bø Pedersen duellen.

Eirik Haglund slo en ferdigscora pasning over til Sondre Bjøkne på andre stolpe, men før man fikk ladd kom en Våganes-spiller i mellom. Den påfølgende corneren fra Morten Nygård ble klarert på strek etter 73 minutter.

Våganes var mye bedre med nå da Vaulen virket slitne. Nytt bytte for Vaulen da Eivind Ankerheim kom inn igjen, ut gikk Alexander Nilsen Surdal.

Espen Knudsen lagde så straffespark etter 76 minutter og fikk samtidig gult kort.

Tom Arne Bø Pedersen hadde en hånd på straffen, men ballen spratt over streken.

Våganes pådro seg et gult kort etter 81 minutter. Det påfølgende frisparket fra Nygård gikk utenfor.

Aleksander Berge kom inn som anker igjen, denne gangen for Eirik Moen som fikk hvile etter 82 minutter.

Espen Knudsen hadde et pent frisparkforsøk etter 83 minutter. Det harde skuddet strøk over høyre kryss.

Vaulen punkterte kampen etter 86 minutter da Espen Knudsen fightet bra og ga ballen videre til Eivind Ankerheim. Han kom inn i boksen på høyre og skjøt knallhardt oppunder nettaket til 3-1. Deilig å se Eivind være tilbake i godt gammelt slag de siste kampene!

Sondre Bjøkne kunne ha økt ytterligere like etter da han kom til en heading på Nygårds frispark.

Aleksander Berge gikk inn med full styrke i en duell etter 88 minutter og fikk gult kort.

Espen Knudsen gikk på et buet løp og ble spilt fri, men sklei da han skulle sette fart mot målet.

Eivind Ankerheim blokket så et skudd i eget forsvar.

Minuttet ble lagt til og Vaulen kunne gå av banen med en ny fin seier.