VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

FIRE MÅL OG FINFOTBALL MOT FINNØY

(23.04.24) Gnistrende første omgang av B-laget som leder 3-0 mot fjorårets 5. divisjonslag. Andre omgang er også decent, men da vil alle score selv slik at ballen ikke flyter på så få touch.

Både det første og siste målet kom på cornere for Vaulen som er livsfarlige med all sin fysikk. 2-0 var et strålende angrep med kirurgisk presisjon og innlegg i boks fra høyre, mens Espen Knudsen på lekkert vis dro seg løs og plasserte kaldt til 3-0 like før pause da han ble stukket fri.

Det er ofte lett å glemme det defensive. I dag var man bunnsolide og det som kom reddet Krister Vistnes på ypperligvis. Man holder nullen etter å ha sluppet inn syv mål i de to første kampene.

VAULEN B 4–0
FINNØY
Aleksander Idland (Auflem)
15 min

Theodor Haugen (Hovland)
30 min
Espen Knudsen (Idland)
43 min
Jonas Sivertsen (Haugen)
64 min

23.04
Serie
Vaulenbanen
Tilskuere: 15 Dommer: Marko Bilyi (Havørn)

–> 81 minutter

Her er John Herman Ås opptatt med jobb, mens Aleksander Gundersen er suspendert. Michael Sivertsen er nok ferdig for vårsesongen med sin skade, mens Jack Aguera synes å ta en pause frem til etter sommeren. Torbjørn Ankerheim er fortsatt bortreist. Man vil få gang på Thomas Surdal Arnesen i løpet av mai når han er ferdig med innleveringen.
Eirik Haglund var i den opprinnelige troppen, men ble forhindret.

Vaulen B (3
–1–4–2): Krister Vistnes – Magnus Kartevold, Simon Sakkestad, Aleksander Idland – Eirik Moen – Mats Selle Hovland, David Møller, Marius Auflem, Theodor Haugen – Jonas Sivertsen, Espen Knudsen.

Første omgang
Rett ut fra blokkene hvor Jonas Sivertsen kunne ha nettet to før fem minutter. Begge gangene var det Espen Knudsen som skar av utspill og serverte til spissmakkeren, først et skudd fra 23 meter som reddes, deretter et skudd fra kort hold som gikk via en motspiller og like utenfor.
En rimelig jevn periode fulgte før keeper kun fikk fingertuppene på et skudd fra Haugen etter kvarteret. Det påfølgende corneret fra Auflem var presist på pannebrasken til Aleksander Idland som headet inn helt oppunder nettaket.
Jonas Sivertsen med nytt skudd etter 18 minutter som ble parrert med beina av keeper, her var det medspiller innforbi Jonas som også ville ha ballen.
Han Hans Eike fikk gult kort hos Finøy etter 19 minutter.
Både Haugen og Sivertsen kjempet på Knudsens legg før ballen dalte ned rundt straffemerket for Hovland, men igjen ble skuddet reddet.
Mats Hovland fikk et noe strengt gult kort etter 23 minutter etter å ha kollidert med en motspiller.
En smart ball av Haugen sendte Knudsen fri mot keeper, men den følsomme kippen slash rundingen av keeper mislyktes og ballen trillet utenfor etter 26 minutter.
Nytt gult kort til Finnøy etter 27 minutter da Sander Idsøe kom i dommerens register.
Bra trøkk av Vaulen og i en serie på to cornere headet Simon Sakkestad den andre en drøy halvmeter over.
Vaulen doblet etter halvtimen og det var en flott lagscoring hvor kula gikk med flere trekk. Fra høyre slo Hovland flatt inn til Theodor Haugen som konverterte til 2-0. Den var tatt rett ut av læreboka til Olav Traaen.
Nytt strøkent legg fra Hovland. Jonas Sivertsen sklei til og skjøt over, men heldigvis for Jonas hadde dommeren uansett blåst offside.
Like etter slo Aleksander Idland pent inn fra venstre, men Sivertsen stusset over i kampens 36. minutt.
Hansi Eike knallet så av fra kort hold, men Vaulens keeper Krister Vistnes vartet opp med en utrolig redning hvor han fikk slått ballen i stangen og ut til corner. Den sjansen etter 40 minutter så vi inne!
Vistnes reddet igjen da Morten Engebretsen krummet nakken og fyrte av fra 16 meter. Det var en litt slurvete fem minutters periode hvor de oransje manet hverandre opp med utrop som "skjerpings guttar".
Espen Knudsen skulle nette sitt ellevte mål for sesongen etter 43 minutter. Han ble slått flott igjennom fra dypet ved Idland og med lekker ballbehandling glei han forbi siste ledd før han plasserte kaldt og rolig. For en goalgetter den gamle stopperen "Balsam" har blitt.
Det ble ikke lagt til noe.

Andre omgang

Etter å ha brukt pausen på å ikke få ned en ball seks meter opp i et grantre fikk vi med oss at Vaulen hadde foretatt et dobbelbytte i pausen med Brattbakk og Lima for Hovland og Kartevold.
Vaulen hadde gyldne muligheter tidlig i omgangen. Først et mål av Knudsen som ble underkjent for offside, deretter berettiga rop på straffe til Haugen.
Espen Knudsens forsøk ble så blokkert da Sivertsen slo en kreativ kipp bak egen rygg.
Ny sjanse da Moen skjøt like utenfor på restene av Haugens legg etter 56 minutter.
Etter timen kom Mads Isaksen inn for Marius Auflem.
Krister Vistnes hadde lite å gjøre, men var våkent ute og avverget en stor sjanse da Jarle Eike hadde fri bane etter 61 minutter.
David Møller sendte så avgårde en stikker til Brage Brattbakk, skuddet hadde nok gått utenfor, men keeper fikk slått ut til corner.
Theodor Haugens corner fra venstre var det klasse over. Ballen havnet hos Jonas Sivertsen som stanget inn fra kort hold. Deilig for Jonas som hadde så mange sjanser i første omgang uten å score.
Theodor Haugen fikk gult kort da han skjøt etter at dommeren hadde blåst av for en offside, som man forøvrig ikke var enig i.
Jonas Sivertsen ble så taklet på 16 meter av Anders Eike som igjen nesten lagde selvmål, keeper fikk med nød og neppe reddet etter 69 minutter.
Etter 72 minutter kom jokeren Jonathan Ring inn for Haugen. Ring har en eksepsjonell teknikk, men hanglet ennå etter smellen han fikk på Kvitsøy.
Nytt bytte like etter da Anders Dale kom inn for Møller.
Finnøy var nå litt bedre med. Vaulen hadde plutselig startet å bruke mange touch og tempoet gikk litt ut av spillet.
Et trickshot fra Ring var nær ved å krype inn. Før det ble Sivertsen blokkert til corner da han avsluttet fra fem meter.
Noah Kellerhals kom inn for Knudsen etter 81 minutter. Før Theodor Haugen plutselig kom innpå igjen, nå som spiss for Sivertsen.
Et meget tungt skudd fra Haugen ble gitt til corner etter 84 minutter. Cornertaker Haugen hadde startet å juble over at Noah Kellerhals hadde satt inn på andre stolpe, men ballen riflet bare nettveggen.
Store rom her og Brattbakk kom helt rundt på høyre, men ingen adresse på legget. Så en frekk flikk fra Ring til Haugen som igjen fikk skutt etter 88 minutter.
Noah Kellerhals slo så flott inn fra venstre. Ballen gikk forbi Brattbakk før Haugen skjøt tilside fra skrå vinkel.
Dermed ny hjemmeseier for B-laget som må sies å ha fått en fin start på sesongen med seks av ni mulige poeng og 15-7 i målforskjell!
Det kan bli virkelig skummelt den gangen man klarer å toppe laget!