VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

HØLE BLE BALSAMERT

(22.06.23) Bunnlaget Høle ga B-laget helt jevnbyrdig motstand i første omgang, men skulle få det i andre omgang da kreftene tok helt slutt.

Vaulen kinnet på, men det ble ikke smør før etter omlag timen. Da med tre mål på fem minutter.

Først fra krittmerket ved Espen "Balsam" Knudsen da Moen ble felt, så et susende langskudd fra samme mann før Møller økte til 3-0 på en retur.

To minutter før slutt fastsatte Espen Knudsen til 4-0 etter å ha scoret hattrick!

En fin lille-St. Hans-aften for Vaulen hvor mange fikk tikket av en ny bane.

Kampfakta her!

HØLE 0–4
VAULEN B

58 min
Espen Knudsen (str)

60 min
Espen Knudsen

62 min
David Møller

88 min

66. Morten Fløtre Solheim

Sommertid betyr jo at flere studenter er hjemme. Sivert Erland og Endre Lien blir dermed med her. A-laget har benyttet seg av mange aktuelle spillere i det siste slik at det var begrenset hvor mange man kunne få med derfra.
Krister Vistnes er opptatt på hjemmebane, noe som betyr et ørtende comeback fra Tom Arne Bø Pedersen mellom stengene!

Vaulen B (4
–4–2): –

Første omgang

Idyllisk kjøretur til Høle for B-laget og sine supportere torsdag kveld. En nylagt kunstgrasbane ble foretrukket foran en grasbane som lå vegg i vegg.

Det første drøye kvarteret var tett uten noen klare sjanser. Først etter 17 minutter fikk man avlevert et skudd etter at Eirik Reiestad vant et frispark på 19 meter til høyre. John Herman Ås steppet opp og skjøt like over.

Drøye 30 tilskuere nøt det flotte været og de flotte omgivelsene med fjelltopper til alle kanter. Fem supportere hadde tatt turen fra Vaulen.

Vi måtte ty til dødballer for å ha noe å skrive hjem om her. Etter 26 minutter ble Sigurd Årthuns corner fra høyre slått inn på andre stolpe hvor Espen Knudsen skjøt over på direkten.

Høle brøt gjennom til kampens største sjanse etter halvtimen. Aadne Sandvik hadde kun keeper foran seg på hjørnet av boks, men en kvalifisert redning av Tom Arne Bø Pedersen holdt stillingen til 0-0.

Espen Knudsen prøvde seg så på et frispark sentralt i banen. Returen gikk ut til samme mann som ble blokkert til corner.
Årthun fant Eirik Reiestad sentralt i boks på corneren, forsøket på det som var vår største sjanse til da ble reddet etter 34 minutter.

Espen Knudsen hadde så et frekt hælforsøk på et frispark inn fra høyre. Så vel over fra Michael Sivertsen da Espen Knudsen satte han opp like etter i kampens 39. minutt.

John Herman Ås hadde forhåpentligvis kontroll etter 40 minutter da han headet et innlegg like utenfor eget mål. På corneren som fulgte headet Mads A. Meland like tilside.

Vaulen B ville så ha straffe for hands da David Møller la inn. Like etter fulgte en het debatt hvor dommeren måtte roe ned både Michael Sivertsen og en Høle-forsvarer.

Motsatt la Høle skummelt inn fra sin høyre, men Simon Sakkestad skar av det farlige legget.

Kampen hadde åpnet seg opp på tampen og Espen Knudsen skjøt i nettveggen fra kort hold da Michael Sivertsen la inn fra motsatt etter 45 minutter.

To minutter ble lagt til og like før dommeren blåste av for halvtid var keeper Tom Arne Bø Pedersen flott ute og bokset unna et frispark med flere spillere foran seg.

Andre omgang

Vaulen B var uendret etter pause og tok avspark motsols.

De oransje tok kommandoen fra start. Et langvarig angrep hvor man bet seg fast hadde et par innlegg og et par cornere. Vi rakk ikke å skrive ned alt, men Sivertsen og Møller var meget nære rundt 52 minutter.

Høles keeper reddet så et skudd fra Eirik Reiestad til corner etter 55 minutter. Sigurd Årthun måtte vente på å få slått inn grunnet tøying av krampe på en motspiller. Selve corneren var svak, men Eirik Moen løp opp ballen på motsatt side av boksen før han ble felt. Straffespark!

Høle var ikke enige i den, men Espen Knudsen la ballen til rett og ventet på at dommeren skulle blåse. Knudsen fintet ut keeper og sendte ballen borte i kroken til 1-0 etter 58 minutter.

I etterdønningene av straffeavgjørelsen pådro Breno Tengesdal Trondheim seg et gult kort for protesteringer mot dommeren.

Ved neste ballvinning ble det 0-2 etter timen. Espen Knudsen så keeper på mellomdistanse og klemte til fra 40 meter ute til høyre. Ballen gikk over keeper som forgjeves strakk seg så langt han kunne.

Høle gikk helt opp i liminga her nå. Et strøkent innlegg fra Espen Knudsen fant foten til Mads Isaksen i boks. Redningen gikk ut i beina til David Møller som enkelt satte inn 0-3 etter 62 minutter.

Høle var rett og slett helt tomme for juice. Det var kramper over hele fjøla. David Møller var nær å øke sekunder etterpå da da Eirik Reiestad slo inn en kross fra høyre.

Dommeren ga så gult kort til Eirik Moen. Hans andre i turneringen.

David Møller har slitt litt med beina de siste ukene og ble tatt av etter 66 minutter da Eirik Haglund entret banen.

Michael Sivertsen var så nær på andre stolpe etter Sigurd Årthuns frispark etter 69 minutter.

Så måtte Sigurd Årthun skyve vekk Mads Isaksen som var i ferd med å få hele bygda på nakken etter at noen hadde kalt han Mads med "t". Dommeren nøyde seg med tilsnakk til kostholdseksperten.

Vaulen var nå meget komfortable og kunne koste på seg et trippelbytte etter 74 minutter hvor de to ferievikarene Endre Lien og Sivert Erland kom inn sammen med Atle Kristiansen. Ut gikk Sivertsen, Moen og Isaksen.

Høles Snorre Lyse hadde nå snart krampe helt opp til drøvelen, men uten flere friske innbyttere måtte han gjennomføre. Han gikk ned med kramper i hver involvering og det ble vedtatt at han skulle stå oppe som spiss, mens en medspiller tok over den defensive jobben.

Både Eirik Haglund og Sivert Erland fulgte opp med skuddforsøk fra distanse da vi følte at det ville bli mer her etter 77 minutter.

Sigurd Årthun vridde så et skudd følsomt med innovercurl, men like utenfor etter 79 minutter.

Folket holdt så pusten da Endre Lien fikk en mann dundrende inn i hans problematiske rygg etter 80 minutter. Endre kom seg heldigvis på beina igjen.

Sivert Erlands forsøk ble så blokkert da Eirik Haglund slo inn et frispark. Uansett ble det blåst mot Vaulen for noe ved denne episoden.

Eirik Haglund brøt så spillet på 30 meter. Med noen lette klyv var han på vei igjennom, men medspiller Knudsen kom noe i veien slik at meterne han hadde på motspillerne forsvant.

Michael Sivertsen kom så innpå igjen for Sigurd Årthun som haltet av etter 83 minutter.

Eirik Reiestad ble felt to ganger i samme ballføring og fikk til slutt et frispark som trøst for det som kunne ha vært et straffe i første omgang. En sjelden situasjon før dødballen hvor Michael Sivertsen og Eirik Haglund tok "stein, saks, papir" om å få slå inn. Sivertsen vant den duellen og slo inn et frispark som ble slått unna etter 85 minutter.

Atle Kristiansen skjøt så utenfor fra 16 meter minuttet etter. Høle var nå helt ufattelig stillestående og Vaulen kunne gjøre som dem ville.

Etter 88 minutter ble det 0-4 da Espen Knudsen fikk gå rett igjennom før han elegant løftet over en utrusende keeper fra 16 meter. Målmaskinen Espen Knudsen mine damer, herrer og henner. Ekte hattrick for den gamle forsvareren!

Eirik Haglund slo så en pasning til fotografen bak målet, men det var nok ment som et skudd.

Eirik Reiestad var så nære på, men det ble gitt til corner etter 91 minutter. Corneren gikk helt over til Endre Lien som stod klar for en hel volley i krysset, dessverre så rygget Simon Sakkestad for å få headet slik at skuddet gikk rett i medspilleren.

Helt på tampen fikk faktisk Høle en sjanse da dem fikk skutt på en overgang. Tom Arne Bø Pedersen, som kun hadde jobbet med brunfargen tidligere i omgangen, reddet slik at man holdt nullen.

Dommeren blåste nemlig av kampen like etter. Vaulen malte rett og slett i stykker Høle, men det tok sin tid før det løsnet. Alltid deilig å vinne den siste kampen før ferien.