VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

FJELLTUR GA ETT POENG

(21.10.23) Vanskelige forhold oppe i fjellheimen hvor Vaulen B ledet tre ganger etter tre mål av Nicolai Moi Sene, men hvor et rutinert Bogafjell dro med seg ett poeng på sin duellstyrke.

Poenget betyr at B-laget har gått uten tap i seks av de syv siste kampene, noe som gir muligheter for bronse i siste runde mot
serieleder. Da er trener Robert Solvang borte slik at Aleksander Idland vil lede mannskapet.

Kampfakta her!

BOGAFJELL B 3–3
VAULEN B

31 min
Nicolai Moi Sene (Kvame)
Eric Fuglesten (Lima Tøge)
36 min

44 min
Nicolai Moi Sene
Mosa Sultani (straffe)
70 min

77 min
Nicolai Moi Sene (straffe)
Frode Handeland
87 min

48. Nik Nasseri

Vaulen stilte her med en god miks fra A-, B- og G17 og alderssnittet var nok lavere enn hva det har vært på en god stund.
David Møller måtte melde pass med et kne som hadde låst seg. Mathias Strunck Gundersen var opptatt med jobb.
Mads Isaksen, Marius Auflem og Magnus Torgersen hadde heller ikke anledning til å være med.

Vaulen B (4
–3–3): Jack Aguera – Stian Lima, Simon Sakkestad, Espen Knudsen, John Herman Ås – Even Kvame, Eirik Moen, Torbjørn Ankerheim – Jonatan Hebnes, Nicolai Moi Sene, Noah Beisland.

Første omgang
Før helga ble det varslet mot å dra på fjelltur grunnet ekstremværet Babet, men de sa ingenting om å spille fotball på et fjell. Heldigvis var ikke forholdene så ekstreme som man fryktet.
Mye tut og kjør i starten og det var tre cornere de tre første minuttene hvor Vaulen hadde to av dem.
John Herman Ås slo et langt innlegg som Jonatan Hebnes på underlig vis maktet å sende tilbake foran mål. Bogafjells keeper fomlet noe voldsom og Nicolai Moi Sene kastet seg frem, men måtte nøye seg med corner.
De to påfølgende cornerne ga tilløp for både Kvame og Ås som satte utenfor etter åtte minutter.
Mye fotball i Vaulen og etter mange trekk skjøt Torbjørn Ankerheim utenfor. Skuddvillig i dag Toby etter to mål sist.
Simon Sakkestad headet så et Knudsen-frispark i mål, men dommer Løge holdt armen i været og signaliserte for offside. Noe Vaulen selvsagt forstod lite av.
Even Kvame var god i dag og etter 17 minutter bendet han et skudd utenfor.
Det kom noen vindråser og Noah Beisland slet med å få ballen til å ligge i ro da han skulle ta en corner etter 20 minutter. Isteden tok han plutselig en kort løsning da Moen kom og møtte. Etter veggspill fikk Beisland ballen på hjørnet av boks. Det ble curlet inn mot keeper hvor Simon Sakkestad kastet seg frem. Det oppstod en småkaotisk situasjon hvor ballen plutselig lå helt løs i femmeteren.
Jonatan Hebnes løftet så inn i boks. Noah Beisland fikk ballen mot seg, men fikk ikke lagt ballen godt nok til rette for å få sendt av gårde et skudd i boksen.
Med det sure været hadde det faktisk ikke vært en kjeft som så på, men nå kom Bogafjells Arild Sværen på plass slik at man kom opp i en tilskuer.
Vaulens defensive struktur hadde slått litt sprekker og Bogafjell var bedre med. Etter 28 minutter holdt Jack Aguera et frispark fra motstanderen.
Vaulen tok ledelsen etter 31 minutter. Stian Lima førte opp langs høyre og fant Noah Beisland foran seg. Ballen ble sendt sentralt til Even Kvame som slo lekkert i kanalen til Nicolai Moi Sene. Fra litt skrå vinkel på omlag 16 meter skjøt Nico nede i langhjørnet til 0-1!
Bogafjell svarte fem minutter senere. Det var et strålende kantspill på høyre hvor Lima Tøge slo et flatt legg som ble kjempet inn fra kloss hold.
Torbjørn Ankerheim skjøt ballen i buret, men det var allerede blåst av for et lite stønn av en hvittrøye etter at Beisland hadde vært i kroppen.
Bogafjell var ikke ufarlige og et skummelt legg strøk utenfor lengste stolpe etter 41 minutter.
Vaulen hadde hatt medvind side i første omgang, men det var en del baller som blåste bort fra dem.
Simon Sakkestad fikk så unna på strek etter at Jack Aguera glapp en ball etter 43 minutter.
Så etter 44 minutter kom Vaulen foran igjen. Det var et sleivspark på midten ut mot back som Nicolai Moi Sene brøt. Vaulens angriper satte fart og fosset inn i boks. Etter et 40 meter langt raid satte han kula under keeper til 1-2!
Dommeren la ikke til noe og man gikk til hvile målet foran.

Andre omgang

Etter en kort pause var det klart at Robert Solvang hadde gjort en endring. Kant Mathias Rønsberg kom inn for back Stian Lima, noe som betød at Hebnes gikk ned et par hakk som back.
Espen Knudsen holdt seg til lysken like før dommeren blåste av og etter sin første spurt var han ferdig. For å få en innbytter klar spilte faktisk Hebnes som stopper og Rønsberg som back, mens en halt Knudsen var kant.
G17-spilleren Jonas Garsjø Herikstad erstattet Knudsen på stopperplass etter 48 minutter.
Nicolai Moi Sene fikk så faktisk lov å gå av dommeren, men han trakk seg noe med verdens største keeper foran seg etter 52 minutter.
Moi Sene var på ferde igjen like etter da han fra hjørnet av femmeteren prøvde å slå tunnell på keeper, men ble nektet.
Even Kvame satte seg så ned med en skade. Erik Vogel fikk av vinterhabitten og erstattet han etter 57 minutters spill.
Vaulens tredje skade var et faktum like etter. Noah Beisland måtte gi seg etter 59 minutter og inn kom Eirik Haglund.
Vaulen gikk for en avgjørelse og Torbjørn Ankerheims skudd fra 20 meter snirtet stolperota.
To minutter senere kom Mathias Rønsberg like nær, men millimeterne var ikke på Vaulens side.
Moi Sene var så nær å finne Vogel i boks da han slo femogførti, men man fikk kun en corner i kampens 63 minutt.
Mye Vaulen nå og Haglunds påfølgende corner var nær ved å skru inn, men Bogafjell fikk headet unna på strek.
Motsatt mente Bogafjell at Simon Sakkestad hadde tydd til ulovlige midler. Noe vi aldri kan innbille oss at han gjorde.
Så straffe til Bogafjell. Var det kompensasjonsdømming? Det virket bare som at dem hektet seg opp i Sakkestad, men protestene var ikke så veldig høylytte.
Hjemmelaget kom ajour igjen da Mosa Sultani konverterte fra krittmerket.
Eirik Haglund hadde internasjonalt snitt på en pasning til Rønsberg. Kantspilleren satte fart før han snirklet seg tilbake for å få ballen over på godfoten, men skuddet curlet over.
Motsatt leverte Jack Aguera en strålende redning da han lå flat i lufta.
Så fikk Vaulen straffespark etter 77 minutter. Det var en løpsduell hvor Nicolai Moi Sene gikk ned. Vi har sett slike situasjoner blitt oversett før men takket ja.
Moi Sene var sikker fra 11 meter og ga 2-3 med sitt tredje for dagen.
Bogafjell pushet på og var nære et par ganger. Først et skudd i nettveggen, så like over fra Landsmark. Hjemmelaget vant en del dueller her, men Vaulen var aldri helt ufarlige med sin finesse og fart.
John Herman Ås leste så spillet strålende, men da han skulle dempe på vristen for å sette fart gled ballen av og gikk over til deres høyrekant. Det ble kontret i full fart før man slo inn foran kassen hvor veteran Frode Handeland ga 3-3 etter 87 minutter.
Et kjedelig mål å slippe inn like før slutt, men det var nok ikke helt ufortjent.
Halvannet minutt ble lagt til og det ender med poengdeling. Storhaug tapte så man beholder 3. plassen før siste serierunde.