VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

HÅPET LEVER

(18.10.21) Vaulen kan ennå gå videre til kvartfinalen etter 2-1 seier over SIF-rekruttene. Svaret får vi mandag kveld når SIF, på ett poeng, møter Madla. Vaulen er ferdigspilt med sine 3 poeng og har i øyeblikket den magiske 4. plassen.

En eventuell kvartfinale for Vaulen vil gå mandag 29. november klokken 20:00 på Stemmen mot vinneren av pulje 2.

Det var en deilig seier av Vaulen som igjen var nede til beinet når det kom til spillermateriell. Morten Breivik hadde nemlig glemt å melde seg av arrangementet på Spond slik at trener Jarle Eike overraskende måtte starte kampen.

Vaulen kjørte en flunkendes ny 3-5-2-formasjon hvor Eike holdt dybden.

I første omgang spilte man sin beste fotball i turneringen. Man rullet opp sjanse på sjanse.

Allerede etter fire minutter kom man foran på ettertrykk etter dødball. Audrius Mirauskas slo inn foran kassen til David Møller som bredsidet inn.

Audrius Mirauskas doblet etter 25 minutter. Simon Sakkestad sendte en løpeball fra stopperplass, Audi snappet opp og med ytterside skru vridde han ballen inn i lengste. Lekker bananskru! Årets mål?

Jarle Eike måtte av med en strekkskade etter 28 minutter, dermed kom Hector Alonso Vestbø innpå.

Like før pause reduserte SIF til 1-2 på en nydelig heading i boks.

Hector Alonso Vestbø ble spilt fri sentralt etter 34 minutter og kippet over keeper, men ballen snek seg centimetre utenfor!

Vaulen virket slitne, men keeper Tom Arne Bø Pedersen organiserte bra der bak slik at SIF slet med å komme til sjansene.

38 år gamle Vestbø fra Etne hadde to-tre store sjanser til, men det ble med nesten.

Etter 52 minutter måtte Audrius Mirauskas gi seg med skade. Jarle Eike hinket innpå igjen i påvente av at oppmann Robert Solvang skulle kle av seg sine ørten lag med vinterklær.

Robert Solvang kunne så ha punktert kampen, men skuddet gikk via en hvit til corner.

Vaulen holdt unna og kan altså gå videre på mandag uten å spille selv.

STAVANGER IF
1–2
VAULEN B

4 min
David Møller (Mirauskas)

25 min Audrius Mirauskas (Sakkestad)