MILJØLAGET VAULEN B

HANG BRUKBART MED

(16.11.21) Tasta har rykket opp til 4. divisjon og stilte rimelig sterkt her. Vaulen på sin side slet med å stille lag og måtte låne to spillere fra A-laget i Mathias Strunck Gundersen og Mo Al-Zeini.

Startoppstillingen ga seg selv da David Møller og Mo Al-Zeini ankom sent. Jarle Eike og Frode Lima fra støtteapparatet var nødløsninger på benken.

Tasta tok ledelsen da dem kriget inn en corner etter 13 minutter, men før det hadde Vaulen vært nærmest da Audrius Mirauskas skjøt stolpe ut fra skrå vinkel.

Ut omgangen hadde Tasta stort sett ballen, først i sluttminuttene skapte dem noe. Først vippet Jack Aguera ballen over tverrliggeren før et skudd etter corner ble blokket inne i femmeteren.

To bytter i pausen, samtidig som man skjøv Gilje ut på kant for å få mer innlegg i boks.

Vaulen åpnet friskt. Først en corner som landet foran Audrius Mirauskas, men han var i ubalanse og fikk ikke ladd kanonen. Deretter slo Mo Al-Zeini en flott stikker til Mirauskas som kom alene gjennom, men han ble løpt opp før han lagde frispark i mot.

Så tok Tasta over helt igjen. Øyvind Vollen hadde blant annet en redning på strek. Det var derfor ikke ufortjent at Tasta doblet på en overgang som ble vinklet inn sentralt. Like etter traff dem også treverket.

3-0 var en perle. Det ble slått inn på tverrs før man bredsidet nydelig i venstre kryss fra 25 meter etter 55 minutter.

Vaulen fikk et trøstemål på overtid. Det ble lempet inn i boks etter en dødball. Keeper ga retur ut til David Møller som headet inn i bue over keeper.

Etter tre av tre tap virker det nå spøke for avansement for Vaulen, men fire av seks lag går videre så det er ennå håp.

Se hva vi skrev om kampen på twitter her!