VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
HALVTIMEN SENERE MOT FISKÅ


(06.08.22) B-lagets første kamp etter ferien har fått et nytt klokkeslett. Dommeren kunne ikke før klokken 20:30 mandag 15. august varsler Fiskås oppmann.

Fiskå drømmer nok om sitt andre strake opprykk og ligger på plassen bak Hinna 2 som igjen har de beste kortene da suverene Vaulen B er avhengig av at klubbens A-lag rykker opp.

Fiskå fikk seg en trøkk rett før ferien da Hinna 2 toppet laget og slo dem hele 8-2, men under normale omstendigheter kan dem ta poeng fra hvem som helst i denne serien.

Fiskå består av en rekke tidligere Staal- og MIL-spillere og ga Vaulen kamp i det motsatte oppgjøret som endte med hjemmeseier 3-0 på Vaulenbanen.

Kampfakta kommer her!
FISKÅ (0–0)
VAULEN B

15.08
Serie
FiskåMølle-banen
Tilskuere: X Dommer: RO Furenes (Ulf)

1.


2.


3.

4.


5.

6.

7.

8.

9.


10.

11.

12.

13.

14.


15.


16.


17.

18.

Robert Solvang vil lede laget her i feriefraværet til Jarle Eike.
B-laget håper nok at A-laget får signert opp noen spillere i sommer da man måtte sjonglere noe voldsomt for å få brukt bærebjelkene i laget som spilte for to lag gjennom vårsesongen.
Flere av de unge spillerne man fikk hjelp av før ferien vil forsvinne til studier nå på høsten. Da tenker vi på Morten Nygård, Eirik Reiestad og Thomas Surdal Arnesen. Positive nyheter er at Håvard Nygård blir med laget frem til nyåret.
Ellers håper man å få tilbake Stian Lima og Henrik Lauvsnes fra langtidsskader, men det spørs ikke om denne kampen kommer litt for tidlig for dem?

Vaulen B (3–4–12):

Første omgang

Vi vil følge kampen på twitter her!
 
Andre omgang