<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

A-LAGET BIDRO DA B-LAGET TAPTE

(14.08.23) Mye lå til rette for en skrell mot topplaget Brodd 2. Deres førstelag spilte nemlig kamp samme kveld borte mot Viking 2, mens Vaulen på sin side var godt besatt med spillere fra A-troppen.

Kampen skulle bli spennende med sjanser begge veier, men Brodd dro det i land på viljen da de jager opprykk foran Pol.

Dette var en utsatt kamp fra vårsesongen som ga en ekstra tidlig start for rekruttene.

For mer om kampen viser vi til twitter/X her!

Kampfakta her!

Et fåtall bilder her grunnet dårlig flomlys.

BRODD 2 2–1
VAULEN B
Abdullah Kilinc
5 min

44 min
Aleksander Gundersen (Knudsen)
Ahmet Dereli
66 min

18. Eirik Haglund

Syv av fjorten spillere var fra A-troppen.

Vaulen B (4
–3–3): Jack Aguera – Magnus Torgersen, Aleksander Idland, Simon Sakkestad, Vegard Natland – Sigurd Årthun, Eirik Moen, Aleksander Gundersen – Morten Fløtre Solheim, Espen Knudsen, Nicolai Moi Sene.

Første omgang

Vaulen kunne stikke kjepper i hjula for et opprykksjagende Brodd 2. Omlag 25 tilskuere skulle bevitne en høyoktan-kamp under tribunetaket.

Brodd fikk tidlig et mål underkjent for offside uten at det var særlige protester. Etter fem minutter tok dem dog ledelsen ved Abdullah Kilinc som sendte avgårde en suser i vinkelen fra 25 meter. Slike mål er det vanskelig å forsvare seg mot.

Vaulen slet med tenningsnivået og det var Brodd som fosset frem her. Hjemmelaget krevde straffe for hands på Natland, hadde tre kjappe cornere og et skudd fra Kalayci som gikk utenfor rundt kvarteret.

Hva så med Vaulen? Etter 22 minutter mottok Nicolai Moi Sene en feilpasning i beina. Det knallharde skuddet ble reddet nede i kroken.

Like etter headet Aleksander Gundersen over fra kort hold.

Espen Knudsen kom i dommerens bok etter 24 minutter da han vel hoppet foran på et utspark fra mål?

Samme Knudsen fant så Morten Fløtre Solheim med en lur ball. Han satte fart inn i boks, men vinkelen ble for smal etter 26 minutter.

Så ville Vaulen ha straffe for hands da Morten Fløtre Solheim slo inn. Aleksander Gundersen blåste så et skudd utenfor fra 15 meter da Nicolai Moi Sene la til rette etter 29 minutter. Bedring av Vaulen nå.

Espen Knudsen dundret så av fra kort hold da Årthun fant han noe heldig i boks, men keeper reddet etter 32 minutter.

Et løst volleyforsøk fra Moen etter kast ble så stoppet med en TV-redning etter 37 minutter.

Aleksander Gundersen dro seg så inn i boks. Han hadde kun keeper foran seg, men det ble gitt til corner. Serven fra flagget gikk ut i returrommet til Moen, men forsøket ble blokkert.

Så en suser fra Aleksander Idland ute på 35 meter, forsøket gikk via en grønn mann til corner etter 40 minutter.

Vaulen fikk seg så et viktig mål rett før pause. Det var Sigurd Årthun som åpnet det opp på midten. Espen Knudsen slo inn fra høyre til Aleksander Gundersen som skjøt flatt inn på direkten. Et vakkert mål!

Brodd pådro seg så et gult kort da Vaulen fikk frispark like på overtid. Gundersen skjøt den over og man blåste til pause like etter.

Andre omgang

Vaulen var uendret til andre omgang.

Det var noen tøffe dueller ute på banen og Jaylen Noel fikk gult kort etter 47 minutter da han tok Gundersen hardt på midten.

Så storspill av Vaulen. Moi Sene kuttet inn før bakerste mann, men kom for tett opp i keeper. Morten Fløtre Solheim stod klar og ville ha ballen der etter 52 minutter.

Vaulen gjorde så et dobbelbytte da Årthun og Fløtre Solheim gikk av, inn kom Amund Belaska og Theodor Haugen.

Brodd var nær ved å kontre inn 2-1, men Jack Sandvik blåste utenfor etter 58 minutter.

Så en flott kross fra linja ved Espen Knudsen. Han slo over på andre hvor Gundersen satte tilside etter 61 minutter.

Nå var det sjanser begge veier her. Vidåpent.

Brodd tok på nytt ledelsen etter 66 minutter da Ahmet Dereli sendte dem foran etter to forsøk. Først reddet Jack Aguera flott, men Dereli satte inn returen.

Brodds Sandvik var frempå og satte i stolperoten og ut.

Espen Knudsen var ferdig og ville av, inn igjen kom Morten Fløtre Solheim etter 74 minutter. Samtidig kom vel Stian Lima inn for Torgersen uten at vi fikk det med oss i tussmørket?

Vaulen stod så i kø etter Moi Senes kross. Det ble lagt igjen til Natland, men Brodd ga til corner. Tre kjappe cornere etter 81 minutter skapte to bra sjanser, men ballen ville ikke inn.

Vaulen pushet nå på og spilte nærmeste 4-2-4, men det åpnet seg bare mer opp og Brodd hadde et par gyldne muligheter.

Så skar Nicolai Moi Sene gjennom, men ble nektet av keeper etter 85 minutter.

Brodd startet nå å hale ut tid og fikk gule kort for det etter både 87 og 88 minutter.
Gundersen gikk så i offside på en svær sjanse etter 88 minutter.

Simon Sakkestad kom i dommerens bok etter 91 minutter etter at han ble for ivrig i en takling.

Simon Sakkestad headet så like utenfor da Gundersen slo et frispark fra midten etter 93 minutter.

Mange slitne spillere her og det var lite som ble kreatert selv om seks minutter ble lagt til før dommmeren blåste av kampen.