MILJØLAGET VAULEN B

SCORET DUSINET I PARODI

(13.03.24) Vaulen B varmet opp som normalt, men lurte på hvor det ble av Madla. Da man kom inn etter oppvarmingen fant man syv betutta Madla 5-spillere i den ene garderoben.

Selv om de er en treningsgruppe på 25 spillere så hadde det bare dukket opp en liten skjerv. Vaulens trener Jarle Eike ville ikke at alt skulle være forgjeves og lånte velvillig bort fire spillere.

Dermed ble det kamp hvor Andreas Svensen og Noah Kellerhals spilte hele kampen for Madla. Torbjørn Ankerheim spilte første omgang for dem og andre omgang for Vaulen, mens Atle Kristiansen startet for de blå.

Madla 5 holder til i 7. divisjon og hadde tapt så det sang mot SIF i Rogalandscupen. B-laget toppet dermed ikke laget med A-spillere som tidligere i sesongen, men ga bredden spilletid før man vil spisse det mer mot Pol i siste treningskamp.

Pangstart av Vaulen, men man falt litt ned på nivået til motstanderen. I andre omgang spiller man mer kontrollert langs bakken og til slutt ender det hele 12-2.

Vår egen Andreas "Judas" Svensen skulle forøvrig score det ene målet til Madla og skal ha blitt invitert på årsfesten for å motta pris for årets mål.

MADLA 5 2–12
VAULEN B

1 min
Espen Knudsen (frispark)

5 min Michael Sivertsen
Madla 7 min

23 min Marius Auflem (Sivertsen)

38 min Sander Dybsjord Malde (Fynn Alves)

49 min Mads Isaksen (Sivertsen)

55 min Eirik Moen (Sivertsen)
Andreas Svensen
66 min

69 min Sander Dybsjord Malde

79 min Espen Knudsen (Fynn Alves)

80 min Espen Knudsen (Ankerheim)

82 min Torbjørn Ankerheim

89 min Mads Isaksen

90 min Mads Isaksen (Knudsen)

7. Marius Auflem <– 40 minutter

8. Mads Isaksen <– 56 minutter (–> 88 minutter)

9. David Møller
<– 46 minutter

10. Noah Fynn Alves <– 46 minutter (–> 56 minutter) (<– 88 minutter)

11. Michael Sivertsen <– 56 minutter (–> 69 minutter)

12. Jesper Antonsen
–> 40 minutter

13. Magnus Torgersen –> 46 minutter

–> 46 minutter

15. Torbjørn Ankerheim (spilte 45 min for Madla) –> 46 minutter

16. Atle Kristiansen (spilte omlag 35 min for Madla)
–> 56 minutter (<– 69 minutter)

17. Anders Dale

18. Andreas Svensen (spilte 90 min for Madla)

19. Noah Kellerhals (spilte 90 min for Madla)

Keeper Krister Vistnes kunne ikke slik at Tom Arne Bø Pedersen ble med. Man hadde fått med tre juniorspillere i Jesper Antonsen, Sander Malde og Noah Fynn Alves. Man tok ikke med noen fra A-laget ved denne anledning.
Fredrik Strand hadde meldte forfall fra opprinnelig tropp etter å ha skadet fingen på tirsdagens trening.

Vaulen B (3–4–1–2): Tom Arne Bø Pedersen – Espen Knudsen, Simon Sakkestad, John Herman Ås – Sander Malde, Eirik Moen, Marius Auflem, Mads Isaksen – David Møller – Noah Fynn Alves, Michael Sivertsen.

Første omgang
Da man omsider kom i gang hadde Madla fire vaulenspillere på lån i Ankerheim, Kellerhals, Kristiansen og Svensen.
Vaulen gikk rett i angrep, keeper kom ut og handset utenfor boks. Gult kort og frispark på 17 meter. Espen Knudsen skviste inn den når minuttet ble passert.
Allerede etter 5 minutter stod det 0-2 da Michael Sivertsen elegant førte på tverrs ute på 20 meter før han curlet inn.
Lett å falle nedpå da og Madla reduserte etter syv minutter etter en flott enkeltmannsprestasjon.
Atle Kristiansen hadde blitt bytta av tidlig da Madla var oppe i åtte egne, men måtte innpå igjen etter 14 minutter etter en akilleskade hos dem.
Torbjørn Ankerheim brydde seg ikke om at han spilte mot sine egne og gikk voldsomt inn i taklinger både med Isaksen og Fynn Alves.
Etter en rotete periode ble det 1-3 da en lekker såleflikk fra Sivertsen i boks fant Marius Auflem som la på etter 23 minutter.
Madla var noe ujevnt besatt, men deres nummer 7 var av et høyt nivå og skapte hele tiden noe. De hadde et par gedigne sjanser før Vaulen kom nær igjen da Noah Fynn Alves kippet over etter 28 minutter.
Vaulen var tidvis vidåpne og vår egen Noah Kellerhals skjøt over for Madla.
Simon Sakkestad prøvde seg så fra distanse, deres omskolerte keeper ga en retur og det var smått utrolig at David Møller satt returen utenfor etter 32 minutter.
Michael Sivertsen skulle ikke trekke seg i en 50-50-ball med keeper, men med "åpent" mål skjøt han over etter 36 minutter.
Marius Auflem haltet av etter 36 minutter med en leggskade etter at det hadde stivnet til fra en takling tidligere i kampen.
Med ti mann økte man til 1-4. Her var det strålende spill i forkant med flere trekk. Til slutt fant Eirik Moen en fri Noah Fynn Alves som uselvisk slo over til lagkamerat Sander Dybsjord Malde som fikk en enkel jobb etter 38 minutter.
Jesper Antonsen hadde fått av seg våtdrakten og man var fult lag igjen etter 40 minutter.
Man gikk til pause med en solid ledelse, men det hadde vært rotete og mye å gå på.

Andre omgang

Til andre omgang hadde Madla fått tak i to nye spillere. Dermed fikk vi to spillere tilbake i Kristiansen og Ankerheim.
Vaulen byttet innpå tre. Lima, Torgersen og Ankerheim for Ås, Fynn Alves og Møller.
Så skulle det bli 1-5 etter 49 minutter. Michael Sivertsen traff i tverrligger før Mads Isaksen headet inn returballen.
Madla keeper var på bærtur og Sivertsen slo 45 til Eirik Moen som satte 1-6 etter 55 minutter.
Etter dette foretok man et dobbelbytte med Atle Kristiansen og Noah Fynn Alves for Sivertsen og Isaksen.
Vaulen hadde noen enorme sjanser etter 64 minutter, men Fynn Alves og Moen fortvilte over å ikke sette.
Så dagens snakkis! Andreas Svensen brakk et skudd i høyre kryss for Madla til 2-6! En signaturscoring i krysset ble det sagt. Svensen smilte og lo, mens han fikk stikk fra spillere og benken.
Michael Sivertsen kom innpå igjen da Atle Kristiansen slet med beina etter mye av og på i denne kampen.
Like etter økte man til 2-7 etter 69 minutter. Her snudde man spillet flott før det ble sluppet ut til venstre til Sander Dybsjord Malde som trillet inn i motsatt krok.
Et akrobatisk brasseforsøk fra Michael Sivertsen hadde fortjent en bedre skjebne, han utfordret naturlovene med det svevet! Like etter var det lekestue hos Vaulen, men Ankerheim blåste over.
Torbjørn Ankerheim med en boksåpner da han fant Noah Fynn Alves etter 79 minutter. Juniorspilleren (som gjorde comeback forrige uke) kunne lett ha satt den selv, men slo igjen uselvisk over til en helt fri Espen Knudsen som fikk en enkel jobb etter 79 minutter.
To kjappe fulfte og vi fikk ikke med oss alt her. Først 2-9 ved Espen Knudsen som fra 25 meter lobbet over keeper. Vi mener muligens Torbjørn Ankerheim hadde kortpasningen til han i forkant.
Så ble det tosiffret ved Torbjørn Ankerheim som headet inn et legg fra venstre, var det Malde som slo inn da?
Keeper Tom Arne Bø Pedersen hadde stått og trutnet som en gammel robåt i hele andre omgang, men var som en panter da han reddet stort etter 87 minutter.
De to Noah'ene gikk så i en voldsom duell og Noah Fynn Alves måtte hjelpes av, heldigvis mente man at det kun var en slagsskade og ikke så alvorlig som man fryktet.
Mads Isaksen kom derfor innpå igjen med to minutter å spille.
Det første Mads gjorde var å legge på til 2-11. Under minuttet senere økte han til 2-12 da han fikk ballen fra Knudsen og tok en lekker dragning før han satte inn bak keeper.
Dett var dett. Kanskje ikke den beste sparringen, men man fikk gitt flere spillere mye kamptid enten i blått eller oransj. Med en tung treningsøkt dagen før var det kanskje ikke uventet at det tidvis gikk litt i hytt og vær til tider?