VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

STORHAUG SLO SPREKKER

(12.09.22) Vaulen kvernet på i starten av kampen, men gikk seg ofte fast før det løsnet rundt halvtimen.

Først et brudd av Nygård på midten, ballen endte til slutt opp på høyre hvor Eirik Moen la inn på pannebrasken til Amund Belaska som headet inn. David Møller doblet like etter da Moens legg ble flikket videre i boks av Belaska.

Etter pausen etterlot Storhaug større rom til Vaulen å kontre i. Alexander Nilsen Surdal ble vakkert stukket fri av Michael Sivertsen etter 64 minutter, han rundet keeper og satte inn 3-0.

Så et herlig mål av Michael Sivertsen da han kastet seg foran på en ball på midten og stormet mot målet før han satte kaldt inn 4-0.

Innbytter Aleksander Berge fikk så klokkerent treff fra 18 meter da han man la utover fra boks.

Storhaug pyntet på resultatet fem minutter før slutt, men da var kampen allerede avgjort.

Man tok Storhaug seriøst før kampen ettersom vi slet voldsomt med dem på bortebane, samtidig som at Storhaug vant mot Hinna B sist. Så 5-1 skal man være meget godt fornøyd med. Tre viktige poeng i gullkampen.

Kampfakta finner du her! Bilder her!

VAULEN B 5–1
STORHAUG
Amund Belaska (Moen)
29 min

David Møller (Belaska)
35 min

Alexander Nilsen Surdal (Sivertsen)
64 min

Michael Sivertsen (solo)
77 min

Aleksander Berge (Gilje) 82 min

85 min
Storhaug

12.09
Serie
Vaulenbanen
Tilskuere: 15 Dommer: Ronny Ludvigsen (Lura)

–> 78 minutter

B-laget har ingen nye spillere i kikkerten før overgangsvinduet stenger. Når det kommer til potensielle karantener til høsten er det ingen i faresonen, men Torbjørn Ankerheim og Magnus Kartevold har to gule kort hver.
Troppen er tilnærmet skadefri, men Øyvind Vollen og Henrik Lauvsnes har vært ute lenge.

Vaulen B (3–4–12): Jack Aguera – Magnus Kartevold, Simon Sakkestad, Magnus Torgersen – Eirik Moen, Alexander Nilsen Surdal, John Petter Gilje, John Herman Ås – David Møller – Håvard Nygård, Amund Belaska.

Første omgang

Et gulljagende B-lag gjorde fire endringer siden kampen mot Hjelmeland sist. Storhaug hadde kun gjort en endring på laget som slo Hinna sist.

Vaulens første tilløp kom etter fem minutter da David Møller ble felt like utenfor det venstre hjørnet av boksen. John Petter Gilje slo inn foran kassen hvor Simon Sakkestad hedet over.

Noen småsjanser fulgte. David Møller kastet seg frem, men fikk ikke styrt Håvard Nygårds legg. John Petter Gilje tredde så fri Eirik Moen som ble blåst av for offside etter 11 minutter.

David Møller var et aktivum og var nær ved å stupe inn et nytt legg fra Nygård like etter. Det var en klar bedring i spillet hos Vaulen nå etter en trå start.

Alexander Nilsen Surdal avverget så en kontring med en professional foul. Det påfølgende frisparket fra omlag 30 meter ble reddet av Jack Aguera.

Storhaug stusset så over mål på et langt innkast i boks etter 19 minutter.

Vaulen gikk seg litt fast da man ofte ville gå inn sentralt hvor det var trangt. Storhaug var også frempå med et par skudd som gikk inn til Jack Aguera.

Kampens største sjanse kom etter 26 minutter da Amund Belaska ble spilt fri sentralt, men alene med keeper skjøt han like utenfor venstre stolpe.

Håvard Nygård brøt sterkt på midten. Man rullet flott opp før Eirik Moen slo inn til Amund Belaska som headet inn 1-0 etter 29 minutter.

Storhaug var nær ved å utligne like etter da de stormet ned venstre og slo over motsatt, men avslutningen ble holdt av keeper.

David Møller doblet etter 35 minutter. Eirik Moen fosset ned høyre og slo inn, Amund Belaska flikket lekkert videre til Møller som kom fra dypet og satte kontant.

Store sjanser fulgte like etter. Belaska og Møller herjet før Moen satte over etter 36 minutter.

Magnus Kartevolds legg ble så headet ned av Belaska mot Møller som var fri i boks, men denne gangen ble det dømt offside. Nå var Storhaug rystet her.

Storhaug slet med å fange opp David Møller i mellomrommet, han var nær ved å finne Belaska igjen etter 44 minutter.

To minutter på overtid leverte den gamle håndballkeeperen Jack Aguera en flott beinparade.

Dommeren blåste av for pause like etter. Vaulen fant ut av det etter hvert og var farlige med sine løp som Storhaug slet med å parrere seg mot.

Andre omgang

Sent ankomne Bendik Aarstad erstatte Møller i pausen, det betød at Nilsen Surdal gikk inn i 10-er rollen.

John Herman Ås fant så Alexander Nilsen Surdal med en strøken ball inn i boks. "Suren" prøvde å runde keeper, men skuddet ble reddet etter 47 minutter.

Håvard Nygård ble så spilt fri til høyre. Legget ble blokkert til corner. Serven inn i boks fant Alexander Nilsen Surdal som spilte fri John Petter Gilje, "Johnsen" satte ballen pent i mål, men dommeren hadde blåst for offside. Her var det mange som mente det ikke var offside da Storhaug hadde en spiller på stolpen!

Amund Belaska møtte så feilvenddt, men det frekke forsøket da han skjøt over egen rygg spratt utenfor.

Formspilleren Michael Sivertsen kom inn for Håvard Nygård som hadde pådratt seg en liten skade like før.

Storhaug var noe bedre med nå og Jack Aguera hadde en skummelt glipp i femmeteren, men var heldig da ballen gikk via en rød og til utspark fra mål.

Bortelaget hadde ballen i mål etter 59 minutter, men det ble blåst av for angrep på keeper. Før det var Amund Belaska nær ved å finne Alexander Nilsen Surdal på en vinklet pasning bakover i feltet.

Så var Michael Sivertsen nær ved å få tuppet inn ballen forbi en utrusende keeper, men han hadde akkurat en skostørrelse for lite.

Jack Aguera kom så noe på halvdistanse, men reddet skuddforsøket.

Så satt den for Vaulen. En nydelig stikker i bakrommet fra Michael Sivertsen fant Alexander Nilsen Surdal på vei igjennom. Han rundet keeper og satte i åpent mål til 3-0 etter 64 minutter.

Stian Lima og Eivind Ankerheim kom inn for henholdsvis John Herman Ås og Amund Belaska etter 64 minutter. A-lagsspiller Belaska skulle bare få en times spill her.

Bendik Aarstad la opp til John Petter Gilje på et kort tatt frispark etter 67 minutter, men skuddet fra 25 meter gikk halvmeteren utenfor.

Så en lekker pasning fra Eirik Moen, men Bendik Aarstad vridde skuddet utenfor. Like etter fikk Storhaug et gult kort.

John Petter Gilje dundret så et skudd mot korthjørnet etter et defensivt balltap av Storhaug. To kjappe cornere fulgte etter 71 minutter.

Eivind Ankerheim ble spilt i bakrommet, men det flate skuddet ble stoppet med en flott enhåndsredning av keeper.

Eirik Moen ble erstattet av Eirik Haglund med kvarteret igjen.

Michael Sivertsen ofret en potensiell modellkarriere ved å heade seg forbi en høy fot på midten. Han kom seg løs og førte mot målet før han satte presist inn 4-0 etter 77 minutter.

Aleksander Berge kom inn for Alexander Nilsen Surdal etter 78 minutter.

Et deilig løp av Eirik Haglund fulgte, han kunne ha satt den selv der, men slo uselvisk over til Michael Sivertsen som fikk en smal vinkel mot keeperen.

Nytt flott raid av Haglund etter 80 minutter. Han la inn i boks hvor Eivind Ankerheim løp opp ballen og fant John Petter Gilje som pirket ballen tilbake til Aleksander Berge. Fra 17 meter fyrte han kontant inn med en strak vrist. Berges første mål for sesongen!

Storhaug etterlot store rom nå og Michael Sivertsen var nær ved å øke like etter. Like etter fikk Storhaug uttelling for sin satsing og reduserte til 5-1 etter 85 minutter.

Vaulen hadde skrudd av litt nå. Konsentrasjonen var ikke den beste og Storhaug fikk en corner etter en bra sjanse etter 87 minutter.

Storhaug skal ha for at dem aldri ga opp. Inn i overtiden hadde dem et frispark på 25 meter til høyre. Forsøket gikk flatt forbi muren og inn til Jack Aguera.

Eivind Ankerheim stakk så fri Michael Sivertsen, men denne gangen kom Mikki for tett opp i keeper i avslutningsøyeblikket.

Dermed vinner man en viktig seier og er et stort steg nærmere seriegullet.