<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

MAKTET IKKE Å SCORE

(11.06.24) Lite å varme seg over for B-laget som taper toppkampen mot Forus & Gausel 2.

I en bitende kald motvind var nok det beste fra første omgang at man kun lå under 1-0. I andre omgang kommer man lengre opp i banen uten å teste keeper allverdens.

Først når superveteran Thomas Idsø (44) kommer innpå får man ro i spillet og setter inn en virkelig sluttspurt. Thomas hadde også et frispark i tverrliggeren, mens Bunprasert og Mirauskas ikke hadde hellet med seg i sine avslutninger.

1-0 tapet betyr at Forus & Gausel 2 nå har tatt over kommandoen i avdelingen.

0 0 0 0 0 - 0 0

Dette var B-lagets siste kamp før ferien.

VAULEN B 0–1
FORUS & GAUSEL B

37 min
Alexander Moen

11.06
Serie
Vaulenbanen
Tilskuere: 20 Dommer: RO Furenes (Sandnes Ulf)

–> 84 minutter

Stian Lima og Theodor Haugen var i den opprinnelige troppen men kastet inn håndkleet grunnet sykdom. Det gjorde også Noah Kellerhals etter å ha fått vondt i ryggen. Jonathan Ring (syk) og Marius Auflem (skade) må også stå over.
Av tidligere A-lagsspillere hjemme på ferie så er ikke Eirik Reiestad og Thomas Surdal Arnesen med denne gangen, men Morten Nygård er hjemme fra studier og er i troppen.
Keeper Krister Vistnes må dra i andre omgang og Tom Arne Bø Pedersen er kalt inn som reservekeeper.
Gode nyheter er at Fredrik Strand er klar igjen etter skade. Ellers er det en del spørsmålstegn med folk som hangler i Ankerheim (småsyk), Knudsen (lysk) og Kartevold (lysk) dermed har man fått med seg Thomas Idsø fra veteranlaget.

Vaulen B (3
–1–4–2): Krister Vistnes – Magnus Kartevold, Simon Sakkestad, Magnus Torgersen – Eirik Moen – Mads Isaksen, Torbjørn Ankerheim, David Møller, Audrius Mirauskas – Espen Knudsen, Michael Sivertsen.

Første omgang
Forus & Gausel tok denne kampen på alvor og hadde med tre faste A-lagsspillere samt reservekeeperen derfra.
Vaulen svarte med å ha med tre veteranspillere på benken... Det var nemlig en del halte folk, men da dette var siste kamp før ferien kjørte man på.
Vaulen tapte myntkastet og fikk en fæl motvind å hanskes med i første omgang.
Dommer Rolv Ordin Furenes (70) krevde å ha noen på linjene til å vifte med flagget og jevnaldrende Øystein Winsnes fra Vaulen stilte opp.
Vaulen slet voldsomt med elementene og var sjeldent over midten. Allerede etter fem minutter kunne det ha stått 0-1 da en krosser nær ble fluktet inn.
Første tilløp fra Vaulen kom etter ti minutter da en krosser fra høyre gikk vel over David Møller i boks.
FGIs Jørgen Rosnes Hansen fikk et gult kort etter 13 minutter.
Vaulen fikk litt mer kontroll på det nå. En lav kross fra Audrius Mirauskas ble panisk klarert like forbi Espen Knudsen i boks etter 16 minutter.
Krister Vistnes holdt så et skudd da gjestene rullet opp og avsluttet sentralt etter 21 minutter.
Huff, det var mange baller som føyk vegg-i-mellom her i en kamp som ikke var for minneboka tross betydningen.
Et skudd fra Forus & Gausel gikk via Magnus Kartevold til corner etter 24 minutter.
De omlag 20 tilskuerne var kledd i alt fra shorts og t-skjorte til boblejakke i det som var et sjeldent kaldt junivær. Etter 29 minutter fikk dem sett kampens største sjanse da en kontring for bortelaget endte med et skudd i tverrlegger.
Magnus Kartevold haltet noe voldsomt og ble erstattet av Fredrik Strand etter halvtimen.
Her var det mest å holde 0-0 til pause for Vaulen. Vistnes holdt et flatt skudd fra 16 meter, før Sakkestad blokket et skudd med kroppen.
Man kunne ikke lenger stå i mot og havnet under etter 37 minutter. Det var en flott opprulling hvor Forus vendte spillet ut til venstre hvor et flatt innlegg ble konvertert av Alexander Moen fra kort hold. Noen armer i været for offside uten at det var voldsomme protester.
Mye Forus & Gausel, men som oftest skudd fra distanse. Dermed skjøt dem Vistnes mot BB. Vistnes hadde to nye redninger før han så gikk ut i sjøstjerne og fikk unna til corner etter 44 minutter.
Inn i overtiden hadde Espen Knudsen et skudd som gikk via en hvit til corner. På selve corneren jaget "Balsam" opp en ball og gikk i bakken da han ble skviset mellom to spillere, men dommeren gjorde nok riktig ved å blåse for pause.
En sjelden omgang av Vaulen som vel ikke hadde et skudd mellom stengene, men kreditt til Forus & Gausel som kun har syv baklengs i en av Norges mest målrike serier.

Andre omgang

Det var planlagt et trippelbytte i pausen, men da Espen Knudsen ønsket å spille på med skaden kunne Kittisak Bunprasert pent kle på seg igjen. Inn kom Morten Nygård på midten for David Møller. Morten har to år igjen av studiene i Trondheim, men det er kjekt han holder seg i Vaulen for slike anledninger.
John Herman Ås kom også inn for Mads Isaksen på venstrekant.
Så etter 51 minutter kom det varslede byttet med Kittisak Bunprasert for Espen Knudsen. Kitti hadde jo en forrykende debut sist og ryktes nå å være aktuell for et A-lag i spillernød opp mot ferien!
Håpet var jo at medvinden skulle gi Vaulen et løft, men det var ikke så lett. Krister Vistnes leverte en ny god redning da dem stormet inn fra hjørnet av boks etter 52 minutter.
Audrius Mirauskas fikk gult kort etter 54 minutter da han var litt for sent inne med fult trøkk.
Vaulen fikk til lite, men etter 61 minutter kom man allikevel nær. Et corner fra Michael Sivertsen gikk over Simon Sakkestad og på andre ventet Audrius Mirauskas som nær fikk omsatt fra kort hold før det vel ble reddet på strek i en klynge.
Simon Sakkestad kastet seg voldsomt inn i en duell og fikk gult kort etter 67 minutter, ikke mye å si på den.
Krister Vistnes ga en farlig retur på et frispark, men fikk fanget den i tide etter 68 minutter.
Et lompeskudd fra Torbjørn Ankerheim ga lite puls.
Så keeperbytte. Krister Vistnes måtte hjem for å ta over på hjemmebane, dermed kom Tom Arne Bø Pedersen inn etter 69 minutter.
Klubblegenden Thomas Idsø kom også inn for Michael Sivertsen.
Fredrik Strand prøvde seg fra distanse, men inn til keeper etter 72 minutter.
Kampbildet endret seg totalt med Thomas Idsø på banen. Han styrte det hele med å være distributør og plutselig så Vaulen ti ganger bedre ut da man fikk flyttet opp laget.
Morten Nygård viste en flott skuddteknikk med en herlig dupp som satte ut keeper. Retur ble gitt og Audrius Mirauskas skjøt i nettveggen fra skrå vinkel etter 74 minutter.
Selv om Vaulen styrte lagde man en del unødige frispark. Det kunne ha straffet oss etter 76 minutter, men heldigvis gikk forsøket i tverrligger.
John Herman Ås fant så Kittisak Bunprasert med en kross fra venstre, headingen gikk mot mål uten at keeper hadde store problemer etter 77 minutter.
Morten Nygård testet skuddfoten på nytt. Vaulen beit seg fast og Audrius Mirauskas løftet et forsøk over like etter i kampens 79. minutt.
Ny veteran inn da Anders Dale erstattet Torbjørn Ankerheim etter 84 minutter.
Tom Arne Bø Pedersen fikk slått et frispark like utenfor stolpen etter 86 minutter.
Lagets fotballdommer, Fredrik Strand, fikk gult kort etter 87 minutter etter å ikke ha forholdt seg til regelverket.
Vaulen jagde og Thomas Idsø kunne ha blitt helten etter 89 minutter da et frispark fra 30 meter gikk i tverrligger og ut.
Så svære sjanser for Mirauskas og Bunprasert på rester av en dødball etter 91 minutter. Kampens største sukk kom da Audi skjøt utenfor der!
FGI ville så ha straffe, men fikk bare vondt etter 93 minutter.
Vaulen sendte nå også frem keeper Bø Pedersen på et frispark. Ballen endte til slutt hos Mirauskas som fyrte over på det som var kampens siste sjanse.
Dommeren blåste av kampen etter 95 minutter og da jublet Forus-spillerne hemningløst.