<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

INTERNKAMP SAMMEN MED A-LAGET

(10.08.23) Det som skulle bli en internkamp mellom A- og B-laget ble et sammensurium hvor man trikset og mikset mellom troppene. Dermed endte man opp med hvitt mot oransj.

Her byttet spillere lag 20 sekunder etter avspark. Omgangene varte i henholdsvis 37 og 30 minutter. Trener Robert Solvang måtte stå i mål. Innbytterne vekslet på å dømme før man til slutt spilte uten dommer.

Så man får rett og se på det som kamprelatert trening selv om verken A- eller B-laget fikk finpusset noen lagrelasjoner før  viktige seriekamper.

Bildet over: Eirik Haglund stod for dagens prestasjon med assisten på 0-1. For et fotballhode! På bildet har han tatt tunnell på Sigurd Årthun!

Vi oppdaterte kampen på twitter her!

VAULEN HVITT 5–3
VAULEN ORANSJ

24 min
Anders Polland Vik (Haglund)

28 min Nicolai Moi Sene
Mathias Rønsberg (Gilje)
48 min

53 min Even Kvame
John Petter Gilje (Sivertsen) 58 min
Mathias Rønsberg (Aarstad) 60 min
John Petter Gilje
63 min
Michael Sivertsen
67 min

13. Atle Kristiansen

B-laget var kun åtte mann grunnet en rekke forfall, det var vurdert å låne spillere fra A-laget. Isteden falt man på å mikse det hele

Vaulen Hvitt (4
–5–1): Robert Solvang – Mathias Strunck Gundersen, Lars Berge, Stian Lima, Vegard Natland – Mathias Rønsberg, William A Christensen, Bendik Aarstad, John Petter Gilje, Sigurd Årthun – Michael Sivertsen.

Vaulen Oransj (4–5–1): Jack Aguera – Eirik Haglund, Simon Sakkestad, Aleksander Gundersen, Erik Vogel – Nik Nasseri, Torbjørn Aabrekk, Even Kvame, Eirik Moen, Anders Polland Vik – Nicolai Moi Sene.

Første omgang

Alle spillerne varmet opp sammen med litt lett jogging rundt banen. Lagene ble så satt opp nærmest på sparket. Prøvespilleren Nik Nasseri fra Jarl startet faktisk for hvitt, men byttet med Sigurd Årthun fra oransj før minuttet var spilt.
Atle Kristiansen var eneste innbytter og opererte som dommer. Eriel Pires Antonio ankom arena godt ute i første omgang.
Et par sjanser begge veier i starten. Først reddet Robert Solvang et skudd som gikk i nettveggen for hvitt. Nykommeren Mathias Rønsberg prøvde seg for oransj, men skuddet hans driftet over lengste kryss.
B-lagets trener Robert Solvang måtte altså stå i mål her, men han kom godt fra det. To avdriblinger satte tonen, det var som å se Rene Higuita.
William A Christensen som er tilbake etter et par år på Brynes juniorlag var indreløper og var farlig frempå med et skudd som gikk i nettveggen etter 18 minutter.
Denne Rønsberg hadde fått mye skryt av A-lagstreneren og vi så noen lekre detaljer. Blant annet en Ronaldinho-finte som ble belønnet med corner. Oransj var ikke helt påskrudd på corneren og den gikk via Eirik Moen og nesten inn i eget mål. Jack Aguera reddet på strek i kampens 22. minutt.
Oransj tok ledelsen etter 24 minutter. En genial ball av Eirik Haglund som slo en pasning foran i rommet til Anders Polland Vik som kom på et lurt løp på tverrs av stopperne. En lett touch sendte han forbi en utrusende Solvang før han enkelt satte ballen i åpent bur fra 15 meter.
Spillemessig var det jevnt, men oransj var noe giftigere. Simon Sakkestad svevte høyt på et innlegg fra Polland Vik, men Solvang reddet. De oransje bet seg fast og Nicolai Moi Sene førte frem til hjørnet av boks før han svingte ballen inn i lengste til 2-0 etter 28 minutter.
Eirik Moen satte så vel over fra 20 meter for oransj etter 33 minutter før Robert Solvang vartet opp med en enhåndsredning på Anders Polland Viks skudd da det ble spilt vegg i boks med Moi Sene etter 35 minutter.
Vi gikk mot kampens 37. minutt da man blåste for pause.

Andre omgang

I pausen ble det gjort et par bytter hos oransj. Eriel Pires Antonio kom inn for Nasseri, mens dommeren Atle Kristiansen kom inn for Erik Vogel.
Dermed var det Vogel som skulle stå for pipingen i andre omgang.
Bendik Aarstad kom nær for hvitt etter 38 minutter da en dupper spratt ekkelt like foran Jack Aguera som måtte gi til corner.
Robert Solvang nektet så Nicolai Moi Sene med en beinparade av de sjeldne da oransj var på ferde. Ballen rikosjerte i Robert og gikk i bue før den dalte ned like bak tverrleggeren.
Motsatt var William A Christensen nær på en retur for hvitt etter 45 minutter.
Så klangfull triangelspilling av Sivertsen, Gilje og til slutt Mathias Rønsberg som lekkert lobbet over Aguera til 1-2 etter 48 minutter.
Dommeren Erik Vogel kom så inn igjen da en leken Eirik Haglund ruslet av etter 51 minutter.
Even Kvame mottok så en fri ball på hjørnet av femmeteren før han lekkert løftet opp i lengste kryss til 3-1. Her ville hvitt lag ha offside, men Eirik Haglund som "tatlet" med tilskuerne godkjente det hele.
Så dagens bom. Anders Polland Vik gjorde alt selv og slo uselvisk over til Nicolai Moi Sene som hadde blankt hold fra fire meter, men skjøt i tverrleggeren! Nico spiste nesten opp drakten i frustrasjon over den brente sjansen etter 57 minutter.
På et tidspunkt må Nik Nasseri ha kommet inn for Even Kvame uten at vi helt fikk det med oss. Even skal forøvrig studere utenbys i høst, men vil komme hjem med jevne mellomrom.
Nå skulle det starte å renne inn med mål. Kjappe kombinasjoner så Michael Sivertsen finne John Petter Gilje etter 58 minutter dermed 2-3. Opphentingen var i gang for hvitt!
Etter timen stod det 3-3. Bendik Aarstad fant Mathias Rønsberg som satte sitt andre for dagen! Her ble det påpekt fra Eirik Haglund at oransj lag hadde raknet uten Eirik Haglund på banen.
Så et offensivt brudd av John Petter Gilje som satte inn 4-3 til de hvite etter 63 minutter.
Oransj var nær ved å svare etter 66 minutter da Aleksander Gundersen lekkert løftet et skudd fra nærmere 40 meter over keeper, men han traff tverrleggeren!
Michael Sivertsen satte så kontrollert inn 5-3 etter 67 minutter. Da blåste man også av kampen.

De nye
TILBAKE I LEKEGRINDA: William A Christensen var tilbake på Vaulenbanen etter et par år i Bryne.

PÅ VEI TILBAKE? Nik Nasseri spilte for Vaulen frem til 2020, siden har han spilt for Jarl på aldersbestemt. 2006-modellen har jo trent litt med blant annet B-laget tidligere og er muligens aktuell for G17 nå?

HAR SIGNERT: Mathias Rønsberg har signert fra Vidars juniorlag og håpes spilleklar snarlig. Et artig bekjentskap. Kreativ, teknisk og bra driv, men spiller på små marginer så passer nok best i offensive posisjoner.