<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

LITE STEMTE

(08.10.22) Årsverste da B-laget gikk på flaut tap mot Brodd 2.

Vaulen med svære sjanser tidlig. Først ble Morten Fløtre Solheims forsøk reddet på strek, så hadde tilsynelatende Torbjørn Ankerheim ballen inne uten at dommeren reagerte.

Brodd 2 kom så mer til sin rett på den lille banen før Vaulen isteden kontret inn ved Morten Fløtre Solheim.

Brodd slo tilbake slik at man var likt til pause.

Tidlig i andre omgang konverterte Brodd et billig straffespark, etter at Jack Aguera ble dømt i mot da han i våre øyne taklet ballen.

Torbjørn Ankerheim utlignet på brilliant vis til 2-2.

Brodd 2 ville mest her og 3-2 ble til 4-2 uten at man kom så mye nærmere enn da Isaksen og Kristiansens innlegg begge traff oppå tverrliggeren på det samme angrepet!

Kampfakta her!

BRODD 2 4–2
VAULEN B

20 min
Morten Fløtre Solheim (Berge)
Yunus Kilinc
28 min
Ibrahim Katranci (straffe)
52 min

57 min Torbjørn Ankerheim (Torgersen)
Halis Efe Selcuk
65 min
Abdullah Kilinc
77 min

–> 85 minutter

Denne kampen kommer i forbindelse med høstferien så det er en del forfall denne gangen. Samtidig spiller A-laget dagen etter, noe som naturligvis gjør spillerlogistikken enda vanskeligere.

Alexander Nilsen Surdal har pådratt seg en liten avriving av et leddbånd i kneet. Skaden skjedde i forrige C-kamp og han ventes ute for resten av sesongen. John Petter Gilje sliter med hamstringen og tar i siste time plass på benken selv om trener Eike nok heller vil spare han til viktigere kamper?

Forfall også fra faste blad som Simon Sakkestad, Bendik Aarstad, Eirik Moen, John Herman Ås, Eirik Haglund og Øyvind Vollen. Heller ingen Øystein Winsnes, Stian Lima, Nils Ivar Arefjord, Henrik Lauvsnes, Espen Klette eller David Møller. Ingen med fra A-laget betyr at trener Jarle Eike blir med i troppen!

Vaulen B (3–412): Jack Aguera – Magnus Kartevold, Espen Knudsen, Magnus Torgersen – Håvard Nygård, Aleksander Berge, Torbjørn Ankerheim, Eivind Ankerheim – Audrius Mirauskas – Morten Fløtre Solheim, Michael Sivertsen.

Første omgang
Man fryktet på forhånd at Brodd 2 hadde toppet laget med førstelagsspillere her da 6. divisjonsstatusen stod i fare, men det var nærmest tvert i mot da dem kun var elleve spillere da kampen startet.

Fra kommentarene under oppvarmingen syntes det mest viktig for dem å slippe den lange turen til Hjelmeland neste sesong. Det var rett før vi fortalte dem om Fogn, men vi lot være.

Håvard Nygård tidlige innlegg ble nær satt inn av Morten Fløtre Solheim i åpningsminuttene, men en utespiller i ubalanse fikk med nød og neppe ballen ut til corner.

På corneren kriget Torbjørn Ankerheim ballen i høy bue mot målet. Keeperen satt til knes inne i målet da han fanget ballen og med mindre armene hans er to meter lange var den ballen inne skal vi tro våre bilder.

Like etter hadde også Morten Fløtre Solheim en 50-50 løpsduell mot keeper som kunne ga båret frukter.

Brodd 2 startet å bli varme i trøya og var bedre med nå. Etter 14 minutter skjøt Yunus Kilinc i nettveggen. Like etter slo keeper Jack Aguera unna på Abdullah Klinics frispark fra 23 meter.

Aleksander Berge startet så et angrep på midten ved å slå tunnell på dommer Frode Kleppe. Han spredde til venstre hvor Morten Fløtre Solheim dro nedover. Her ventet man innlegg mot enten Mirauskas eller Nygård, men isteden skjøt han frekt opp i lengste kryss til 0-1 etter 20 minutter.

Brodd 2 svarte etter 26 minutter da Yunus Kilinc smekket lavt inn bak Aguera.

Kampen bølget frem og tilbake og begge lags keeper var i aksjon.

Audrius Mirauskas fikk gult kort etter 36 minutter.

Håvard Nygård ble så felt sentralt i banen etter et dribleraid. Espen Knudsens forsøk fra 22 meter ble reddet av keeper etter 38 minutter.

Torbjørn Ankerheim blurte så et skudd over da Michael Sivertsen fikk skuflet videre et kast fra Magnus Kartevold.

Dommeren blåste av under utsparket. Tradisjonen tro i 6. divisjon - før tiden var ute.

Det hadde lugget noe i Vaulens spill. Med så mange viktige folk borte var det ikke den flyten man er vant til.

Andre omgang

I pausen gjorde man et dobbelbytte. John Petter Gilje som hadde friskmeldt seg selv fra en hamstringskade tok sjansen allikevel og kom inn sammen med Mads Isaksen. Ut gikk Aleksander Berge og Eivind Ankerheim.

Özbal var nær ved å gi Brodd 2 en pangstart etter sekunder, men Aguera reddet.

Jack Aguera løp så ut på kanten av boksen og taklet ballfører. Han tok vel kanskje både ball og mann, men meget strengt idømt straffespark. Gult kort ble det også til Jack Aguera.

Stopperen Ibrahim Katranci steppet opp på elleve meter og satte kontrollert inn 2-1.

Fem minutter senere utlignet Vaulen. Et kort kast fra Magnus Torgersen inn i boks fant Torbjørn Ankerheim som dro seg utover og skjøt kontrollert i lengste kryss til 2-2. Meget pent mål av dagens kaptein.

Orhan Veledar fikk gult kort etter 61 minutter da han kom for sent inn i Magnus Torgersen.

Brodd 2 kom foran igjen etter 65 minutter da Halis Efe Selcuk satte nydelig nede i korthjørnet til 3-2.

Michael Sivertsen var så frempå for Vaulen, men skuddet på halvvolley ble reddet av keeper.

Mikki hadde slitt med et kakk i leggen og ble byttet av like etter da Atle Kristiansen erstattet han etter 69 minutter.

Vaulen kom så til en corner som Morten Fløtre Solheim headet over etter 72 minutter, men han ble uansett noe strengt blåst av for å ha hoppet høyest.

Brodd satte spikeren i kista da Abdullah Kilinc' skudd snek seg under keeper etter 77 minutter.

Audrius Mirauskas ble så felt i boks, men denne gangen lot dommeren det hele forsere.

Andreas Svensen kom inn for Torgersen etter 79 minutter.

En meget god Mads Isaksen traff så oppsiden av tverrliggeren etter 80 minutter, motsatt fanget Atle Kristiansen opp og også hans innlegg spratt oppå tverra!

Flere spillere var nå slitne. Morten Fløtre Solheim og Torbjørn Ankerheim gikk av etter 85 minutter, inn kom Jarle Eike og Eivind Ankerheim.

De fem minuttene for trener Jarle Eike skulle bli ti minutter da dommeren la godt til med tid. Etter 95 minutter kom Brodd nær igjen da et langskudd ble fistet over krysset av keeper Jack Aguera.