VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

TATT AV VINDEN

(08.02.23) Meget god første omgang av B-laget som ledet til pause etter at Simon Sakkestad headet inn en corner fra John Petter Gilje etter 28 minutter.

Spillet gled bra i første og man spilte seg frem til en rekke sjanser.

I andre omgang får man sterk motvind og mister initativet. Det var derfor ikke uventet at Tjensvoll utlignet etter 59 minutter etter at et skudd ble hamret inn i lengste.

Etter en god periode med mye etablert spill tar Vaulen allikevel ledelsen på ny etter 75 minutter. Mads Isaksen tredde gjennom Audrius Mirauskas som kjempet inn den goalen på viljen etter to forsøk.

5. divisjonslaget Tjensvoll skulle få 2-2 etter 87 minutter da et skudd fra 20 meter gikk som et prosjektil opp i nettaket.

Etter 7-0 tapet mot A-laget var dette en opptur.

Nå venter ny test på torsdag om en uke borte mot FC Show. Den kampen har avspark klokken 20:15 på Siffen. Kampen mot Austrått som var planlagt uken etter blir utsatt grunnet kollisjoner Rogalandscupen.