VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

STRAFFET AV DOMMEREN

(06.06.23) Et skjerpet og samlet Vaulen B fightet godt i dag og tar ledelsen med en vakker scoring signert Michael Sivertsen.

Det så ut til å gå veien før dommeren blåser straffe i mot. Fra to meters hold skjøt bogafjellspilleren opp i armene til Espen Knudsen som holdt dem tett inntil brystet!

Utrolig bittert å miste seieren på det viset, men kampen sett under et var nok uavgjort greit ut fra kampbildet.

Kampfakta her!

Bilder fra kampen her!

VAULEN B 1–1
BOGAFJELL B
Michael Sivertsen (Årthun)
51 min

81 min

99. Sivert Erland

Simon Sakkestad er suspendert etter rødt kort sist. John Herman Ås er opptatt med jobb. Stian Lima sliter med lysken. En småsyk Øyvind Vollen står over. Sivert Erland er hjemme for sommeren fra studier, men skal gå to år til i Trondheim.
Jonas Garsjø Herikstad blir med fra G17. Ørjan Bergum ble programhelt.

Vaulen B (3
–1–4–2): Krister Vistnes – Magnus Torgersen, Espen Knudsen, Eirik Reiestad – Eirik Moen – Erik Vogel, Anders Polland Vik, Torbjørn Ankerheim, Sigurd Årthun – Morten Fløtre Solheim, Michael Sivertsen.

Første omgang

Kapteinene Eirik Moen og Rune Stakkeland ble enige om å stå. Vaulen spilte derfor nedover mot fjorden i første omgang.
Etter en noe blek og blodfattig kamp virket det som man var giret på å gi hjemmepublikummet et bedre inntrykk her.
Allerede etter fire minutter smalt det i treverket. Morten Fløtre Solheims innlegg fra høyre ble nemlig headet i tverrleggeren av Michael Sivertsen.
Bogafjell hadde et par skuddforsøk. Først over fra Rune Stakkeland før Brage Reber Askedal leverte et strålende skudd fra 16 meter som Krister Vistnes reddet flott til corner etter 12 minutter.
Torbjørn Ankerheim leverte så et bra skudd på halv volley inne i boksen, men forsøket strøk utenfor etter 16 minutter.
Sigurd Årthun la så høyt over fra venstre. På andre stolpe fløy Erik Vogel til og headet oppå nettaket minutter etter.
Bogafjells nummer 11, som muligens var Frode Handeland, skjøt så i steget fra hjørnet av femmeteren, men skuddet gikk utenfor lengste stolpe.
Bogafjell bet seg nå fast og var inne i en god periode.
Torbjørn Ankerheim var frempå igjen etter 26 minutter og keeper måtte gi retur på det tunge skuddet.
Så en flott vending av Michael Sivertsen i boks da Vogel fant han på syv meter, men keeper kom tett oppi og reddet forsøket etter 28 minutter.
Ellers la vi merke til at lille Rune Stakkeland slo Michael Sivertsen i en luftduell, det har vel ikke Stakki klart siden han slo Mini i 1996?
Så en gigasjanse for det tidligere stortalentet Christer Pinto. Krister Vistnes kastet seg, men ballen kom motsatt vei og han fikk mirakuløst ut en lang arm etter 32 minutter.
Presist spill av Vaulen etter 43 minutter. Til slutt havnet ballen foran Michael Sivertsen nærmest på blank kasse, men han brant alle sjansers mor fra fem meters hold!
Anders Polland Vik hadde også et skudd som ble reddet til corner like før dommeren blåste av for pause.

Andre omgang

I pausen kom Even Kvame inn for Polland Vik på midten.
To svære sjanser for Bogafjell 2 tidlig i andre omgang. Først var Pinto frempå før Årthun reddet et nytt forsøk, denne gangen fra Espen Kristiansen.
Motsatt hadde Sigurd Årthun et skuddforsøk som ble reddet lett etter 47 minutter.
Så en nydelig goal av Vaulen. Michael Sivertsen kastet seg foran da keeperen skulle sparke ut. Ballen ble vunnet på 30 meter ved Sigurd Årthun som slo kjapt tilbake i beina på Mikki. Med noen supre finter dro han seg forbi siste ledd før han satte ballen forbi keeper til 1-0 etter 51 minutter!
Målet utløste mye positiv energi og Vaulen hadde noen enorme sjanser like etter. Sivertsen hadde to kjappe sjanser, på den siste headet han over. Så headet Morten Fløtre Solheim utenfor på Ankerheims legg etter 54 minutter.
Morten Fløtre Solheim ble så nektet et straffespark av dommeren etter 59 minutter.
Både Moen og Reiestad hadde så skuddforsøk i blokken etter en corner fra Even Kvame etter 61 minutter.
Eirik Reiestad kom så alene igjennom mot keeper, men i siste liten kom det en spiller til fra siden og skviste Reiestad ut av balanse. Reiestad falt i retning keeper og var også nær å få vippet til seg ballen som var løs en liten stund.
Michael Sivertsen var helt ferdig og måtte av etter 69 minutter, inn kom en halvskadd David Møller.
Bogafjell jaget en utligning og det ble noe smånervøst fra Vaulen utover. Gjestene hadde blant annet et skudd i nettveggen etter 73 minutter.
Så måtte Morten Fløtre Solheim sette seg ned etter 76 minutter. Beina hans hadde også fått nok. Mathias Strunck Gundersen erstattet Fløtre, noe som betød at Vogel gikk opp som spiss.
Så straffe til Bogafjell. Et skudd fra 17 meter gikk rett i Espen Knudsen som stod to meter foran. Espen holdt armene tett inntil brystet med nevene tett oppunder haka og ble truffet, men her mente Vaulenleiren at det ikke skal dømmes straffe. Dommeren hadde dog lært dette på kurs. Så det var den saken. Til og med Bogafjell-kapteinen var enig i at det ikke var straffe.
Vetle Hovland Mikalsen satte inn fra krittmerket og 1-1 etter 81 minutter.
Bogafjell fikk nå blod å tann og et skudd ble nært vridd i vinkelen etter 84 minutter.
Vaulenspillerne hadde kjempet hardt her. Sigurd Årthun la seg så ned med krampe. Han ble erstattet av Eirik Haglund etter 88 minutter.
To minutter på overtid fikk også Espen Knudsen gult kort. Like etter blåste dommeren av kampen. Totalt sett var nok uavgjort greit, men det føltes bittert med den ulykksalige straffen som ikke var en straffe.