VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

SENIORDEBUTANT SNUDDE KAMPEN

(05.06.24) B-laget tok sin fjerde strake seier og har for alvor meldt seg på i gullstriden. I kveld var man ikke like imponerende og SIF 2 ledet faktisk kampen to ganger, men Vaulen vinner 6-3.

Det var en forrykende kamp hvor det stod 1-1 etter tre minutter. SIF tok føringen etter et vakkert skudd i krysset, men Vaulen svarte da Theodor Haugen satte inn et flatt legg fra Mirauskas.

Etter ni minutter tar Vaulen ledelsen på ypperste vis da Michael Sivertsen hiver seg opp i et hallingkast og smekker inn. Internasjonalt snitt over den scoringen som nok vil bli årets mål?

SIF har så mye ball ut omgangen og snur til 3-2 etter et par personlige feil.

Vaulen får den starten dem ønsker seg i andre omgang da Audrius Mirauskas stikker frem en lang fot på Torgersens krosser etter 49 minutter.

SIF 2
lå på 4. plass og var ikke halvgærne, men etter at Torbjørn Ankerheim kontant setter inn 4-3 etter 65 minutter ser man seg ikke tilbake.

Innbytter Kittisak Bunprasert seniordebuterte i en alder av 22 år og skulle vise seg å være et funn med sitt enorme rykk.
5-3 scoringen hans var det litt van Basten over, da han lekkert skjøt Reiestads krosser i lengste kryss.

Torbjørn Ankerheim vil kjempe om toppscorertittelen med Knudsen og la på til 6-3 fra returrommet etter 82 minutter. Dermed endte det tilslutt med en komfortabel seier, i en kamp som nok var jevnere enn resultatet tilsier, men Vaulen hadde mer X-faktor over seg fremover.

Seieren betyr at Vaulen igjen leder serien, men Suldal kan ta den tilbake om dem vinner på torsdag.

STAVANGER 2 3–6
VAULEN B
Oliver Grapes
2 min

3 min Theodor Haugen (Mirauskas)

9 min Michael Sivertsen (Kellerhals)
Adrian Selheim
40 min
Casper Johansen
45 min

49 min Audrius Mirauskas (Torgersen)

65 min Torbjørn Ankerheim (Sivertsen)

71 min Kittisak Bunprasert (Reiestad)

82 min Torbjørn Ankerheim

05.06
Serie
Siffen
Tilskuere: 30 Dommer: Selcuk Yilmaz (Tjensvoll)

Forhåndsomtale
Kittisak Bunprasert var spilleklar etter overgangen fra Jarl. Eirik Reiestad var tilbake fra studier, Morten Nygård vil forøvrig være aktuell uken etter, mens Thomas Surdal Arnesen er i Bergen frem til 13. juni. Jonathan Hebnes er forøvrig også hjemme igjen nå, så får vi se om han heller dukker opp på A-laget?

Mads Isaksen var forhindret denne gangen, mens evigunge Mats Selle Hovland var tilbake fra en periode offshore.
Marius Auflem sliter med akillesen etter forrige kamp og stod over. Fredrik Strand har også problemer med leggen siden sist og har kastet inn håndkleet, mens Jonathan Ring var syk.

Simon Sakkestad var med, men med tynt treningsgrunnlag startet han på benken. David Møller hangler også litt med beina. Ingen A-kamp denne uken og man fikk med seg Theodor Haugen og Audrius Mirauskas derfra.

Vaulen B (3
–1–4–2): Krister Vistnes – Noah Kellerhals, Magnus Kartevold, Magnus Torgersen – Eirik Moen – Audrius Mirauskas, Torbjørn Ankerheim, David Møller, Theodor Haugen – Michael Sivertsen, Espen Knudsen.

Første omgang
SIF 2 så ganske så unge ut, ellers så holder dem seg godt. I stopperparet dems fant vi sønnen av en vaulenlegende, Gitles Hadle Martell Aarre.
Vaulen satte tonen fra start. Theodor Haugen la 45 til Torbjørn Ankerheim i boks før minuttet, men forsøket ble reddet på strek.
Isteden tok SIF ledelsen etter et deilig skudd i høyre kryss fra 25 meter signert Oliver Grapes før to minutter var gått.
Like etter en herlig forsering på høyresiden av Audrius Mirauskas som la et flatt legg inn foran mål på lissen til Theodor Haugen som satte kontant fra 5-6 meter.
Det stod 1-1 etter tre minutter og da Stian Lima ankom arena måtte vi gi han et langt referat.
Eirik Moen stakk så fri Espen Knudsen i en kanal litt til høyre for mål, men keeper reddet i korthjørnet etter åtte minutter.
Noah Kellerhals førte ballen opp fra dypet og fra midten sveipet han inn i boksen. På ti meter, to meter over bakken svevde Michael Sivertsen og avleverte et akrobatisk saksespark/hallingkast rett i nettet! Gutten som ble født i en gryte med bernaisesaus opphevde tyngdelovene der. Av popkulturelle scoringer å sammenligne det med er det lett å gå til Muzzy Izzets mål for Leicester mot Grimsby, men her var jo vinkelen på pasningen fra Kellerhals mye vanskeligere å forholde seg til.
Wow.
Nå roet det seg noe her. Noen småsjanser skulle komme. David Møller headet inn til keeper i bue på Haugens legg etter 20 minutter, mens SIF ville ha straffe da dem hekta seg opp i Torgersen etter 22 minutter.
SIF hadde mye ball, men etterlot også mye bakrom.
Ojong Arrey testet så skuddfoten, men helt oppe i krysset var Krister Vistnes og fikk gitt til corner etter 29 minutter.
Theodor Haugen ble så dømt i offside, men skjøt uansett utenfor etter 37 minutter.
SIF utlignet etter 40 minutter da et kort oppspill inn i midten ble brutt og dem kontret inn ved Arian Selheim som fikk løftet over keeper.
Audrius Mirauskas fikk et skudd reddet til corner etter 41 minutter, før en uortodoks beinparade av keeper på Theodor Haugens skudd etter 44 minutter.
Generelt hadde det dog vært mye SIF. Krister Vistnes slo et skudd til corner etter 45 minutter. Corneren gikk inn mot første. Vistnes så ut til å ha kontroll, men ballen spratt ut av hendende hans og var plutselig løs like foran mål. Der var Casper Johansen som tuppet inn 3-2.
Dommeren blåste av etter ett tilleggsminutt. For en utvikling i kampen, men resultatet var nok greit ut fra spill, selv om de to personlige feila på baklengsa var mulige å forhindre.

Andre omgang

Etter hvilen hadde Eirik Reiestad kommet inn for David Møller som slet med beina.
Vaulen fikk balanse etter 49 minutter. Et utsøkt legg fra venstre stopper Torgersen kom midt mellom keeper og Audrius Mirauskas. Klubblegenden Audi fikk stukket frem en lang fot og lurte ballen forbi SIFs sisteskanse.
Så en spennende debut da Kittisak Bunprasert kom inn for Espen Knudsen etter 51 minutter. Kitti satt faktisk på benken for A-laget som 15-åring, men dette var hans seniordebut i en alder av 22 år.
Audrius Mirauskas rev av seg resten av håret da han ble dømt offside da han var onside på en gylden mulighet, før Kittisak Bunprasert ble revet overende på kanten av boksen uten å få noe.
Michael Sivertsen slo så inn et frispark fra høyre. Keeper fluktet den nesten inn som selvmål, men ballen dalte ned ved andre stolpe. Her kom Bunprasert til og fra skrå vinkel skjøt han vel opp langs stanga og videre over og ut.
Simon Sakkestad kom inn for Kellerhals etter 55 minutter.
To gedigne sjanser for SIF fulgte. Først et skudd like utenfor før en redning da vi glemte en mann på "andre".
Krister Vistnes var så nede og reddet et flatt skudd i boks, før Theodor Haugen skjøt i nettveggen etter 62 minutter.
Slike misser toleres tydeligvis ikke da John Herman Ås kom inn for Haugen etter 63 minutter.
Vaulen skulle igjen ta ledelsen etter 65 minutter på etterpress av et frispark. Det ble løftet inn fra høyre, ballen gikk over Sakkestad som ble revet ned. Spillet fikk fortsette og Sivertsen fanget opp. Alle forventet skudd, men isteden et presist innlegg på fot til Torbjørn Ankerheim som bredsidet inn nådeløst!
Magnus Torgersen fikk et sjeldent gult kort etter 66 minutter.
Michael Sivertsen gikk i bakken inne i boksen på Bunpraserts gode legg og det ble ropt på straffe.
Eirik Reiestad slo så en diagonalpasning inn i boks. Ute på høyre klinte Kittisak Bunprasert av. Ballen gikk som et prosjektil i bortre kryss til 3-5. OK, ok. Dem som har referansene fra 88 EM vil huske van Basten, dette var på nivå.
Trampeklapp for Michael Sivertsen som ble erstattet av Stian Lima etter 74 minutter. Er han i sitt livs form?
Byttet betød at Audrius ble skjøvet inn sentralt.
Så en høy ballvinning av Mirauskas. Bunprasert overtok og med noen lette dansesteg gikk han gjennom alt og alle før en beinparade fra keeper neketet han. Returen gikk ut til John Herman Ås som nesten skjøt ned et helikopter over taket på sykehuset.
3-6 var det Torbjørn Ankerheim som leverte. Det var en halvklarert dødball som gikk ut til Torbjørn Ankerheim i returrommet. Altså, hvor mange mål har Toby scoret fra det holdet i år?
Nå kastet mann innpå resten av benken her. Mats Hovland for Kartevold før Anders Dale for Ankerheim.
I mellom dem hadde Stian Lima et skudd fra midten som dalte ned like til side for høyre stolpe.
Audrius Mirauskas jobbet knallhardt og snappet til seg en ny ball. Det ble gitt retur på et flatt skudd, men man rakk ikke bort på den etter 89 minutter.
Hovland fikk seg også et gult kort før dommeren blåste av fire minutter på overtid.
Seieren betyr at B-laget leder tabellen iallefall frem til torsdag kveld når Suldal spiller.